Barron Trump:

- Ugjenkjennelig

Søndag fikk offentligheten et sjeldent glimt av presidentsønnen Barron Trump (13).

UGJENKJENNELIG? Flere medier har lagt merke til at Barron Trump tilsynelatende har skutt i været i løpet av sommeren. Foto: AP Photo/ NTB scanpix
UGJENKJENNELIG? Flere medier har lagt merke til at Barron Trump tilsynelatende har skutt i været i løpet av sommeren. Foto: AP Photo/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens vi til stadighet ser USAs president Donald Trump (73) og førstedame Melania Trump (49) ute i offentligheten, hender det bare en sjelden gang vi får et glimt av sønnen, Barron (13).

Det hvite hus er nemlig svært strenge når det gjelder omtale av presidentbarna før de har fylt 18 år. Bilder er heller vanligvis ikke lov, med mindre de viser seg offentlig med foreldrene.

Men da presidentfamilien søndag landet med Air Force One etter en liten ferie i New Jersey, var Barron i følge med foreldrene. Og amerikanske medier har i så måte bitt seg merke i at unggutten begynner å bli voksen.

Han har nemlig tilsynelatende skutt i været. USA Today påpeker at 13-åringen så seint som i februar var lavere enn begge foreldrene. Nå, i august, rager han høyere enn begge.

HØY: Barron Trump er nå høyere enn faren. Foto: AFP/ NTB scanpix
HØY: Barron Trump er nå høyere enn faren. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

- Ugjenkjennelig

Presidenten skal etter sigende være 190 centimeter høy. Sønnen rager nå høyere enn dette.

Avisa har også lagt merke til at han har en «hippere» hårfrisyre og klesstil.

- Han er ugjenkjennelig, skriver australske News.co.au.

Sladrepressen, ved Hello Magazine, har også bitt seg merke i presidentsønnens utvikling. De hevder, som ovennevnte avis, at Barron ser nærmest ugjenkjennelig ut.

Barron Trump går på en privatskole i Potomac, omtrent 30 kilometer fra Det hvite hus. Han skal være kjent som en lovende fotballspiller - selv om det på sosiale medier nå påpekes at høyden tilsynelatende er mer passende en basketballspiller.

Han er oppvokst i Trump Tower, og skal ha en egen etasje i skyskraperen for seg selv. 13-åringen kan både engelsk og slovensk, hvor han snakker sistnevnte språk med sin mor.

Tordnet

Donald og Melania Trump prøver altså å holde sønnen utenfor rampelyset, da heller ikke barn tilsynelatende slipper unna enkeltes kritiske blikk.

For bare et par år siden fikk unggutten kritikk for klesstilen, noe som fikk Chelsea Clinton til å tordne.

- Det er på høy tid at media og alle andre lar Barron Trump være i fred, og gir ham den private barndommen han fortjener, skriver hun på Twitter.

Det var først da president Trump ble tatt i ed i 2017, vi fikk se Barron i offentligheten.

Barron er Donald Trumps eneste barn med Melania Trump.

Denne artikkelen ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Ivanka Trump tordner etter kyssebilde av Malia Obama

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer