Seth Binzer:

Ugjenkjennelig på nytt bilde

Artisten har lenge vært åpen om problemene sine.

STOR SUKSESS: Musikkgruppen «Crazy Town» hadde en av de mest spilte låtene på 2000-tallet. Foto: Stewart Cook/REX
STOR SUKSESS: Musikkgruppen «Crazy Town» hadde en av de mest spilte låtene på 2000-tallet. Foto: Stewart Cook/REX Vis mer
Publisert

Tidlig på 2000-tallet toppet låten «Butterfly» hitlistene verden rundt. Etter å ha nådd stor suksess med låten, slet gruppen «Crazy Town» med å toppe singelen.

Kort tid senere ble bandet oppløst, før de i 2007 valgte å gjenforenes. Bortsett fra en overraskelsesturné med de gjenværende medlemmene Seth Binzer og Bobby Reeves i Australia i 2019, har det vært lite å se av «Crazy Town».

Tidligere i år ble derimot Binzer arrestert i USA og flere mener han er helt ugjenkjennelig på politibildet, ifølge TMZ.

Da Binzer fant suksess på 2000-tallet ble han ofte sett med en nybleket manke og et ansikt full av piercinger. På det ferske politibildet er håret barbert vekk og ansiktet dekket med tatoveringer.

Binzer, som ble arrestert for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand, har lenge vært åpen om narkotikaproblemene sine. Han har tidligere dukket opp i realityseriene «Celebrity Rehab» og «Sober House».

I 2012 ble artisten hastet til sykehus etter å ha mistet bevisstheten.

Binzer var tidligere i år involvert i en slåsskamp med bandkollega Reeves, noe som førte til at «Crazy Town» ble kastet ut av turneen til musikkgruppen «Hed PE».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer