Kesha:

Ugjenkjennelig på nytt bilde

Artisten er ikke til å kjenne igjen.

UGJENKJENNELIG: Artist Kesha er ikke til å kjenne igjen på nye bilder. Foto: Instagram / Skjermdump
UGJENKJENNELIG: Artist Kesha er ikke til å kjenne igjen på nye bilder. Foto: Instagram / Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske artisten Kesha (34), hvis egentlige navn er Kesha Rose Sebert, fikk sitt store gjennombrudd i 2009 med artisten Flo Ridas (43) låt «Right Round».

Siden den gang har hun gjort stor suksess med egne låter som «Tik Tok» og «Timber». Hun er også kjent for å bære et image som ofte består av ville hårfrisyrer og fargerike antrekk.

TIDENS TANN: Amanda Bynes har gått gjennom en stor forandring siden hun var på toppen av karrieren sin i 2008. Foto: Instagram. Video: She´s the man / Trailer, What i like about you / Trailer. Reporter: Thea Hope Vis mer

Nå overrasker imidlertid artisten med et nytt bilde på Instagram hvor hun nærmest ikke er til å kjenne igjen.

Glamour og Women's Health er blant mediene som har bitt seg merke i artistens forandring.

Ugjenkjennelig

De fleste minnes nok stjernen med lange, blonde lokker, men disse er nå byttet ut til fordel for en mørk bob-frisyre med pannelugg.

«Hårklipp, negler og shit», skriver hun til bildet.

Det kan imidlertid se ut til at flere av stjernens tre millioner følgere er fan av artistens nye hårfrisyre. Flere har nemlig benyttet anledningen til å rose henne i kommentarfeltet.

KJENT STIL: Kesha i kjent stil med sine blonde lokker og fargerike antrekk. Foto: John Angelillo / UPI / Shutterstock / NTB
KJENT STIL: Kesha i kjent stil med sine blonde lokker og fargerike antrekk. Foto: John Angelillo / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer

«Du ser helt fantastisk ut», «vakker» og «wow», er gjengangere i kommentarfeltet til «Tik Tok»-sangeren.

Det skal derimot nevnes at Kesha er ikke er fremmed for å teste ut forskjellige hårfarger og frisyrer.

Opp gjennom årene har hun både hatt svart og rødt hår, samt brukt utallige parykker i ulike farger og fasonger. Men denne gangen har hun gått for en mer naturlig hårfrisyre.

Tidligere denne måneden delte artisten et innlegg der hun viste fram noe av sin mørkere hårmanke. Da benyttet hun anledningen til å takke fansen for å ha overtalt henne til å teste ut noe nytt.

STÅR FREM: Oli London identifiserer seg ikke lenger med sitt britiske opphav. Video: Oli London/Youtube. Rød Løper/Celina Morken Vis mer

Gikk rettens gang

Til tross for at artisten liker å holde kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet sitt, ble det i 2014 kjent at Kesha gikk til sak mot sin egen produsent, Lukasz «Dr. Luke» Gottwald (48).

Den gang anklaget artisten ham for seksuelle overgrep og trakassering. I februar, to år seinere, bestemte dommer Shirley Kornreich at artisten ikke kunne bryte kontrakten sin med Sony, noe som fikk flere kjendiser til å reagere.

OVERRASKER: Deltakerne på «Camp Kulinaris» fikk seg et syn utenom det vanlige. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

Etter hvert droppet artisten saken mot stjerneprodusenten og leverte 28 låter til plateselskapet i håp om at hun kunne avslutte kontrakten.

Sony Music kommenterte ikke Keshas valg om å droppe saken, men Gottwalds advokat, Christine Lepera, mente at Kesha droppet anklagene fordi hun hadde innsett at hun ikke kom til å vinne saken.

LES OGSÅ: - Han er heldig som er i live

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer