Khloé Kardashian:

Ugjenkjennelig på nytt bilde

- Jeg kjenner henne ikke igjen.

VEKKER OPPSIKT: Fredag delte Khloé Kardashian et bilde på Instagram som har skapt store overskrifter. Mange mener nemlig at realitystjernen rett og slett ikke er til å kjenne igjen. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Fredag delte Khloé Kardashian et bilde på Instagram som har skapt store overskrifter. Mange mener nemlig at realitystjernen rett og slett ikke er til å kjenne igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke noe nytt at medlemmene i den berømte Kardashian-familien stadig endrer på utseendet sitt. Opp gjennom årene har «Keeping Up With The Kardashians»-profilene vekket oppsikt med alt fra syltrange korsett og kosmetiske inngrep - til rumpeimplantater og mer eller mindre uheldige «vampyr»-behandlinger.

Denne gangen er det Khloé Kardashian (35) som står for overskriftene. Også hun har tidligere vært åpen om at hun har fikset på utseendet sitt - og senest i desember i fjor reagerte fansen på at realitystjernen så ugjenkjennelig ut.

De som ikke reagerte den gang, vil nok muligens gjøre det nå. Fredag delte nemlig 35-åringen en serie bilder av seg selv på Instagram - der mange i kommentarfeltet reagerer på at hun ikke ser ut som seg selv.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Vekker oppsikt

På kort tid har bildet fått svimlende 4 millioner likerklikk - og kommentarfeltet har mildt sagt gått varmt. Det er for det meste hyggelige tilbakemeldinger - men flere spør seg også om hvorvidt stjernen har lagt seg under kniven enda en gang.

Heller ikke på Twitter har de nye bildene gått stille i dørene.

View this post on Instagram

location: under bitches skiiiinnnnn 💋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

- Hvem er det Khloé Kardashian prøver å lure, er det en Twitter-bruker som spør seg.

- Hvem er dette, undrer en annen.

En tredje bruker lurer på om hun enten har benyttet seg av en bilderedigeringsapp, eller om hun regelrett har vært en tur hos kirurgen.

- Khloé Kardashian kommer ut av lockdown som en helt annen person. Wow, lyder en fjerde brukers dom.

Til tross for at mange klør seg i hodet over hva som har skjedd med Khloé Kardashians utseende, høster hun også skryt for de nye bildene. Blant andre moren Kris Jenner (64) har lagt igjen i en hyggelig kommentar.

- Min fantastiske jente. Wow! skriver 64-åringen.

På bildene får Khloé også svært mye skryt for sin nye hårfarge. Realitystjernen, som til vanlig er kjent for å være helt blond, har nemlig lagt inn noen mørkere toner i håret, noe bestevenninnen Malika Haqq (37) tydelig er begeistret over.

- Gå bort, skriver hun ironisk i kommentarfeltet,

REAGERER: Kim Kardashian prøver å jobbe hjemmefra, men det er ikke så enkelt når datteren North West også er til stede. Vis mer

Ikke første gang

Dette er riktignok ikke første gang Khloé Kardashian vekker oppsikt med bilder i sosiale medier. Også rett før årsskiftet skapte 35-åringen overskrifter for utseendet - denne gangen da hun poserte sammen med datteren True Thompson (2) foran kamera.

Også da mente flere at Khloé ikke var til å kjenne igjen. Spørsmålet om hvem som faktisk var avbildet sammen med True, var en gjenganger i kommentarfeltet.

- Hvem er det som sitter med True? Hele ansiktet til Khloé er jo forandret, var det en som kommenterte.

- Forventer du å få meg til å tro at det der er Khloé? spurte en annen.

- Hva har skjedd med ansiktet ditt? Du er fullstendig ugjenkjennelig, påpekte en tredje.

Også i januar i fjor omtalte flere kjendismedier rykter om at 35-åringen hadde gjennomgått en rekke kosmetiske inngrep - deriblant en neseoperasjon.

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

Sistnevnte plastiske inngrep nektet 35-åringen for da hun deltok i en video fra Vogues Youtube-serie ved navn «Vogue's Beauty Secrets» i juli. Den gang forklarte Khloé at det hele handler om at hun er besatt av sminketrenden «konturering».

LES OGSÅ: - Jeg er ikke rasist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer