Daniel Bedingfield:

Ugjenkjennelig på nye bilder

Sangstjernen fikk flere til å måpe da han nylig delte en video på Instagram.

DEN GANG DA: Daniel Bedingfield var på alles lepper tidlig på 2000-tallet. Nå er han ikke til å kjenne igjen. Foto:Ken McKay/REX
DEN GANG DA: Daniel Bedingfield var på alles lepper tidlig på 2000-tallet. Nå er han ikke til å kjenne igjen. Foto:Ken McKay/REX Vis mer
Publisert

2000-tallet er for mange, en svært minneverdig epoke - med lave jeans, piercing i navelen og flere one-hit wonders enn man kan telle på en hånd.

Både Avril Lavinge, motemerket Von Dutch og diverse smørsangere hadde sin absolutte storhetstid ved milleniumsskiftet, og det var knapt et jenterom som var uten plakakter fra Justin Timberlake, David Beckham eller Daniel Bedingfield.

En av dem som trolig ikke hadde blitt gjenkjent i dag, er den tidligere sangsensasjonen Daniel Bedingfield (43), som var helt ugjennkjennelig da han ble spottet på gaten tidligere denne måneden, skriver The Sun.

Popstjernen hadde en liten gatekonsert for forbipasserende tilskuere, hele 20 år etter at han slapp flere av sine største hitsingler.

UGJENKJENNELIG: Popstjernen er nesten ugjenkjennelig etter dette. Video: Instagram @brianmcfadden123 Vis mer

Bedingfield, som var barfot for anledningen, klimpret på gitaren sin, og var iført uformelle klær - deriblant en haremsbukse.

Den tidligere hitmakeren hadde også håret bundet opp i en løs knute, og hadde slengt en khaki-kåpe over skuldrene.

Vil ikke tilbake i rampelyset

Bedingfield står bak hitlåter som «Gotta Get Thru' This», som han ga ut i 2001, «If You're Not The One» i 2002, og «Never Gonna Leave Your Side» i 2003, som alle regjerte på topplistene etter lanseringene.

Etter storhetstiden på 2000-tallet, har 43-åringen tatt et steg ut av rampelyset for å fokusere mer på å lage musikk for sine trofaste fans. Han tok nylig til sosiale medier, for å legge ut en video av sitt siste prosjekt - til følgernes store begeistring.

Artisten Pixie Lott er blant følgerne som har kommentert innlegget til Bedingfield.

Selv om han fremdeles har lojale fans, er det ingenting som tyder på at Bedingfield savner rampelyset, og i et intervju med det australske magasinet News.com.au fra 2009, uttalte sangeren at han ønsket å være drevet av hjertet, og ikke av popularitet.

LES OGSÅ: Bekrefter romansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer