Renée Zellweger:

Ugjenkjennelig på nye bilder

Superstjernen ser ut som en helt annen person i ny krimserie.

OVERRASKER: Renée Zellweger er ikke til å kjenne igjen på nye bilder. Foto: Amy Sussman/AFP/NTB
OVERRASKER: Renée Zellweger er ikke til å kjenne igjen på nye bilder. Foto: Amy Sussman/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den prisbelønnede skuespilleren Renée Zellweger (52) har gjort stor suksess i de romantiske komediene «Bridget Jones».

52-åringen er kjent for å gå «all in» når hun skal spille en rolle. For å bli formfulle Bridget i «Bridget Jones' dagbok» fra 2001, gikk Zellweger opp 14 kilo i forkant av innspillingen, ifølge CBS News.

Etter at kameralampene var slukket gikk skuespilleren ned i vekt igjen, for så å legge på seg like mye til oppfølgeren «Bridget Jones på randen» i 2004.

Omdiskutert drakt

Nå skal hun spille drapsdømte Pam Hupp i NBCs nye true crime «The Thing About Pam». Hupp sitter inne på livstid etter mordet på Louis Gumpenberger, og er anklaget for å ha drept venninnen Betsy Faria for så å legge skylden på Farias ektemann.

- LEVER ANNERLEDES: Renée Zellweger forklarte hvorfor hun ser annerledes ut. Video: AP Vis mer

Mandag ble Zellweger fotografert på innspillingssettet, og ifølge bildene Daily Mail har fått tak i har hun denne gangen valgt en litt enklere metode for å passe inn i karakteren.

Vanligvis ser vi 52-åringen med lange, lyse lokker, men på bildene har hun en kort bob-frisyre. Zellweger er ikledd løse olabukser, vintersko, en stor vinterjakke og ikke minst en såkalt «fat suit».

Bruk av «fat suit» er ikke uvanlig for skuespillere i både filmer og serier. Ifølge IMDb har det blitt brukt i flere store roller, blant annet brukte Courteney Cox (57) det i «Friends», Mila Kunis i «That 70s Show» (38) og Will Smith (53) i «The Fresh Prince of Bel-Air».

Det er likevel en kontroversiell drakt som flere mener bidrar til diskriminering av overvektige. Blant annet har «American Horror Story»-skuespiller Sarah Paulson (46) tidligere uttalt til Los Angeles Times at hun angrer på at hun brukte en «fat suit» da hun spilte i «Impeachment: American Crime Story».

Romanse

I slutten av juni kom nyheten om at Zellweger hadde begynt å date den ti år yngre programlederen Ant Anstead (42), kjent fra blant annet «Wheeler Dealers».

Romansen fikk stor oppmerksomhet ettersom Anstead bare tre dager tidligere hadde fått fullført skilsmissen med ekskona, «Flip or Flop»-stjernen Christina Haak (38).

FJERNER: Netflix må sensurere denne scenen i serien «Squid Game» etter at nummert på kortet har blitt ringt over 4000 ganger. Video: Netflix Vis mer

«Blekket har knapt tørket på Ant Anstead og Christina Haaks skilsmissepapirer før han har gått videre med den berømte Hollywood-stjernen Renée Zellweger», skrev blant annet TMZ.

People og E! News meldte også om den nye romansen som altså oppsto ni måneder etter at Haack annonserte at hun og Anstead skulle skilles.

Hemmelig forhold avslørt

I juli ble turtelduene avbildet tett i tett mens de delte et kyss i full offentlighet, og en måned seinere uttalte Anstead seg for første gang om forholdet til «Bridget Jones»-stjernen.

Det var da 42-åringen gjestet E! News' «Daily Pop» at han ble spurt om hva ståa var mellom ham og Zellweger, skrev People. Og ifølge nettstedet bekreftet Anstead at forholdet ikke var helt nytt:

- Alle vet at Renée og jeg har kommet tett innpå hverandre. Vi holdt det hemmelig en stund, men dessverre ble det tatt noen bilder av oss som ble publisert.

«THE HOLIDAY»: Det er ingen tvil om at «The Holiday» er et absolutt must for mange før jul, men hvordan ser stjernene egentlig ut i dag? Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Lyst til å ha mulighetene åpne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer