Seth Rogen:

Ugjenkjennelig på nye bilder

Skuespilleren overrasker i ny rolle.

SER IKKE SLIK UT: Seth Rogen slik man er vant til å se ham. Her avbildet med Charlize Theron i 2019. Foto: Matt Crossick / Pa Photos / NTB
SER IKKE SLIK UT: Seth Rogen slik man er vant til å se ham. Her avbildet med Charlize Theron i 2019. Foto: Matt Crossick / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

At skuespillere endrer utseende for roller er ofte en del av arbeidsbeskrivelsen. Flere stjerner har dukket opp ugjenkjennelige i forbindelse med nye jobber, noe som ofte skaper overskrifter.

Sist ut i rekken er skuespiller Seth Rogen (39), som i helgen publiserte bilder fra serien «Pam & Tommy».

Her spiller han Rand Gauthier, mannen som stjal sexvideoen til Mötley Crüe-trommis Tommy Lee (58) og «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (53).

Kommentarfeltet koker

I den forbindelse har det velkjente skjegget blitt raket av, og den ellers enkle frisyren har blitt erstattet med en hockeysveis. Stilen er også et godt stykke unna slik man er vant med å se Rogen i, med utvaskede, vide shorts godt heist opp i livet.

Resultatet er at 39-åringen er helt ugjenkjennelig.

Det viser Rogen selv frem på Instagram, hvor han har lagt ut en bildeserie fra innspillingen.

Bla i innlegget under for å se forandringen.

Stilforandringen vekker oppsikt i kommentarfeltet, og fansen klør seg åpenbart i øynene av bildene.

«Hvem i helvete er det jeg ser på? Er det deg Seth? Jeg sverger på at det er en annen person», skriver en.

PÅ INNSPILLING: Her er Seth Rogen avbildet under innspillingen tidligere denne måneden. Foto: Splash News / NTB
PÅ INNSPILLING: Her er Seth Rogen avbildet under innspillingen tidligere denne måneden. Foto: Splash News / NTB Vis mer

«Wow, du ser ut som en helt annen person», skriver en annen.

«Dette er vilt. Så ugjenkjennelig uten skjegg», melder en tredje.

«THE HOLIDAY»: Det er ingen tvil om at «The Holiday» er et absolutt must for mange før jul, men hvordan ser stjernene egentlig ut i dag? Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Berømt kjendispar

Selv skriver Rogen i bildeteksten av skuespillerkolleger Sebastian Stan (38) og Lily James (32) ser mye kulere ut i rollene enn ham selv, selv om flere av fansen mener han nailer den nye looken.

Også hovedrolleinnehaverne har fått oppmerksomhet for rollene. De to er nemlig slående like Lee og Anderson.

Serien slippes på Hulu senere i år, og skal handle om sextapen Anderson og Lee filmet under bryllupsreisen sin. Paret, som giftet seg i 1995, men gikk hver til sitt tre år seinere, fikk to sønner sammen.

Eksparet kan sies å være blant de mest berømte kjendisparene på 1990-tallet. De fylte sladrepressen til randen med overskrifter, men det er nok én helt spesiell hendelsen med sextapen det tidligere ekteparet vil huskes særlig godt for.

FORVANDLES: Den kjente skuespilleren Anne Hathaway er nesten ikke til å kjenne igjen i nyinnspillingen av Roald Dahls «Heksene». Vis mer

Utroskandale

James har den siste tiden skapt overskrifter for noe helt annet en karrieren sin. Hun hadde i fjor høst hovedrollen i en utroskapsskandale fra virkeligheten da hun ble tatt på fersken med godt gifte Dominic West (51) under en helgetur til Roma.

Serienyheten kommer bare få dager etter at hun i et intervju med The Guardian, «svarte» på ryktene om henne og Dominic West - et halvt år etter skandalen.

Hun ble nemlig spurt rett ut om mediastormen hun fant seg i forrige høst, etter at ryktene om en affære først begynte å svirre.

- Hvordan var det?, spurte journalisten.

OVERRASKER: Deltakerne på «Camp Kulinaris» fikk seg et syn utenom det vanlige. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

- Ah, jeg er ikke helt villig til å snakke om det. Det er mye å si, men ikke nå, er jeg redd, svarte hun kryptisk, uten å ville utdype noe mer.

West har nemlig vært gift med Catherine Fitzgerald (49) siden 2010 - og ingen skilsmisse var offentliggjort på tidspunktet.

LES OGSÅ: Slik ser «She’s the man»-skuespillerne ut i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer