Ozzy Osbourne:

Ugjenkjennelig på nye bilder

Nye bilder av rockelegenden Ozzy Osbourne overrasker.

SØLVGRÅ MANKE: Flere mener at rockeartisten Ozzy Osbourne knapt er til å kjenne igjen på nye bilder som er tatt av ham. Foto: NTB Scanpix
SØLVGRÅ MANKE: Flere mener at rockeartisten Ozzy Osbourne knapt er til å kjenne igjen på nye bilder som er tatt av ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Rockelegenden Ozzy Osbourne (71) har med årene blitt kjent for sin iøynefallende «look» - med langt, mørkt hår og et par små, runde briller.

I likhet med kona Sharon Osbournes (67) ikoniske, røde sveis, har også 71-åringens utseende mer eller mindre vært uforandret gjennom årenes løp.

Tidligere i år overrasket Sharon Osbourne imidlertid stort da hun valgte å kvitte seg med signatursveisen - etter hele 18 år.

Nå kan det se ut til at ektemannen har fulgt etter, og skiftet ut den berømte «looken» til fordel for en mer naturlig hårfarge.

SOLID EKTESKAP: Ozzy og Sharon Osbourne har holdt sammen i tykt og tynt siden de giftet seg i 1982. Her er de avbildet i 2017, der de begge viser frem sin signaturlook. Foto: NTB scanpix
SOLID EKTESKAP: Ozzy og Sharon Osbourne har holdt sammen i tykt og tynt siden de giftet seg i 1982. Her er de avbildet i 2017, der de begge viser frem sin signaturlook. Foto: NTB scanpix Vis mer

På nye bilder har nemlig Ozzy fått en sølvgrå manke - og 71-åringens velkjente, mørke lokker er borte. Rockeartisten er også avbildet uten de velkjente, små brillene sine.

Flere mener at Ozzy Osbourne så vidt er til å kjenne igjen på de nye bildene, som for øvrig ble tatt av ham i en bil sammen med kona Sharon i slutten av august. Ifølge The Sun var ekteparet på shoppingtur sammen.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Alvorlig diagnose

Black Sabbath-frontfiguren har knapt vist seg offentlig de siste årene, og særlig etter at han ble diagnostisert med den alvorlige sykdommen Parkinson i januar i år.

- Det har vært utrolig utfordrende for oss alle. Jeg gjorde mitt siste show på nyttårsaften på The Forum, sa Osbourne i et intervju på «Good Morning America», gjengitt av NBC.

I intervjuet fortalte kona Sharon at den berømte artisten har fase to av den alvorlige sykdommen.

- Det er så mange forskjellige typer Parkinson - det er ikke en dødsdom uansett hvor langt man strekker fantasien, men det påvirker visse nerver i kroppen. Og så er det sånn at du har en god dag, en god dag, og så en virkelig dårlig dag, sa hun.

Osbourne var også innlagt på sykehus i februar i fjor, etter komplikasjoner som oppsto som følge av influensa. Selv fortalte 71-åringen at han fikk diagnosen da, etter lungebetennelse og et fall i hjemmet deres i Los Angeles.

- Jeg hadde et stygt fall. Jeg måtte operere nakken, noe som ødela alle nervene mine, sa Osbourne.

Vis mer

Ozzy Osbourne har ikke akkurat hatt helsen med seg de siste årene, og også i 2018 måtte 71-åringen avlyse flere konserter som følge av sykehusinnleggelser.

I intervjuet med «Good Morning America» fortalte Osbourne imidlertid at han ønsket å returnere til scenen igjen.

- De (fansen, journ.anm.) er lufta mi, om du skjønner. Jeg føler meg bedre. Jeg har innsett at jeg har Parkinson. Og jeg bare håper de holder ut og at de er der for meg når jeg trenger dem, sier han.

Han var i en årrekke vokalist og frontmann i bandet Black Sabbath, som spilte sin siste konsert i 2017. Etter det har han hatt flere soloturneer, men altså ikke uten avbrudd på grunn av helsa.

Overrasket

Det er riktignok ikke bare Ozzy Osbourne som har vekket oppsikt på grunn av utseendet den siste tiden. Det samme gjorde datteren Kelly Osbourne (35) i august, da hun delte en rekke bilder av seg selv på Instagram - der hun hadde gått betraktelig ned i vekt.

Da hun gjestet Dax Holt og Adam Glyns podkast med navn «Hollywood Raw» kort tid senere, kunne 35-åringen avsløre at hun blant annet hadde lagt seg under kniven for en slankeoperasjon for to år siden.

Se dette innlegget på Instagram

Today I’m feeling #Gucci 💜❤️

Et innlegg delt av Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

- Jeg gjorde en gastric sleeve-operasjon. Alt det gjør er å endre formen på magen. Det fikk jeg gjort for nesten to år siden. Jeg vil aldri, aldri, lyve om det. Det er det beste jeg noensinne har gjort, innrømmet Osbourne i podkasten.

Ifølge NHI er gastric sleeve en fedmeoperasjon hvor store deler av magesekken fjernes, og etterlater en bananlignende rørformet magesekk som rommer langt mindre enn før.

Osbourne var videre brutalt ærlig på at en slik operasjon krevde en fullstendig endring i livsstilen hennes, både i form av kosthold og trening.

LES OGSÅ: - Har det ikke lett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer