Bella Hadid:

Ugjenkjennelig på catwalken

Supermodellen var ikke til å kjenne igjen under lørdagens Haider Ackermanns motevisning i Paris.

VEKKER OPPSIKT: Supermodellen Bella Hadid har skapt store overskrifter etter at hun dukket opp på catwalken iført dette. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Supermodellen Bella Hadid har skapt store overskrifter etter at hun dukket opp på catwalken iført dette. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Supermodellen Bella Hadid (23) vekker stor oppsikt etter at hun dukket opp på catwalken til Haider Ackermanns motevisning under Paris Fashion Week lørdag.

Stjernen var rett og slett ikke til å kjenne igjen der hun gikk nedover catwalken. 23-åringen var iført et antrekk bestående av en elegant svart høyhalset genser, et langt skjørt og boots i skinn.

Sammen med antrekket hadde supermodellen en dramatisk hårsveis med en pannelugg. Til tross for at hårsveisen fanget oppmerksomheten i seg selv, var det imidlertid Hadids blekede øyenbryn som fikk flere til å sperre opp øynene.

UGJENKJENNELIG: Bella Hadid hadde fått bleket øyenbrynene sine i anledning Haider Ackermanns motevisning under Paris Fashion Week denne helga. Foto: NTB Scanpix
UGJENKJENNELIG: Bella Hadid hadde fått bleket øyenbrynene sine i anledning Haider Ackermanns motevisning under Paris Fashion Week denne helga. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ikke til å kjenne igjen

Harper's Bazaar beskriver blant annet Hadids noe spesielle parykk som noe som ikke ville sett malplassert ut i skrekkfilmen «Bride of Frankenstein», eller som vi kjenner til den her til lands, «Frankensteins brud».

Magasinet påpeker likevel at Hadid beviste at hun er «en ekte kameleon på catwalken».

Det var imidlertid ikke bare Hadid som hadde en unik frisyre, dette var nemlig en gjenganger på flere av modellene til Haider Ackermann.

I tillegg til Hadids blekede bryn passet resten av sminken hennes sammen med transformasjonen.

23-åringen hadde nesten ikke noe sminke i ansiktet, og sminken hadde et noe teatralsk utseende. Huden var omtrent identisk med de blekede brynene hennes.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Tidligere på dagen ga Hadid sine over 28 millioner følgere et innblikk i blekingsprosessen.

- Ingen bryn for Haider denne morgenen. Elsker dette, skrev hun til en video delt på Instagram story.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Viste fram brystvortene

Det ugjenkjennelige utseendet på catwalken for Haider Ackermann var imidlertid ikke den eneste oppsiktsvekkende looken supermodellen viste under Paris Fashion Week denne helga.

Hadid gikk også på catwalken for Vivienne Westwood i en kjole hvor begge brystvortene hennes kom til syne. Her skal det for øvrig nevnes at øyenbrynene hennes var tilbake på plass.

AVSLØRENDE: Supermodellens kjole har også skapt overskrifter da den viser 23-åringens brystvorter. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRENDE: Supermodellens kjole har også skapt overskrifter da den viser 23-åringens brystvorter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Harper's Bazaar beskriver kjolen som både «ultrafeminin», men også «ekstremt avslørende».

Det er imidlertid ikke sjeldent at supermodeller verden over skaper overskrifter når det kommer til blant annet oppsiktsvekkende antrekk på catwalken, eller bisarre fotograferinger.

Kendall Jenner (24) er en av dem som til stadighet dukker opp på magasinforsider verden over, i tillegg til at hun fronter kolleksjoner og stiller opp i fotograferinger.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

Skapte store reaksjoner

Jenners siste fotografering for Garage Magazine var imidlertid av det noe snodige slaget. Modellen frontet magasinets nyeste utgave, og hadde stilt opp på flere bilder i forbindelse med intervjuet.

Poenget bak bildene skal være at Jenner skal framstå som en voksfigur. 24-åringen delte selv flere av bildene på sin egen Instagram-profil, og på et av bildene holder hun hendene foran brystene - samtidig som underkroppen hennes er fjernet.

Ifølge Garage Magazine står den italienske kunstneren Maurizio Cattelan bak bildene, som har samarbeidet med fotografen Campbell Addy.

Et av bildene er også en gjenskapning av et av Cattelans mest kjente kunstverk kalt «Trophy Wife». På dette bildet er «Keeping Up With The Kardashians»-stjernens underliv fjernet, samtidig som hun holder sitt lange hår i den ene hånda.

Det tok ikke lang tid før bildeserien skapte store reaksjoner i sosiale medier.

- Bilde 4 gjør meg redd, skrev en bruker, og siktet til bildet hvor bare Jenners hode og hår er synlig.

- Jeg forstår meg ikke på slike bisarre bilder, skrev en annen.

LES OGSÅ: Vet ikke hva vi skal gjøre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer