Colin Farrell:

Ugjenkjennelig med nytt «utseende»

Den irske skuespilleren debuterte med ny sveis denne uken.

FORANDRING: Den irske skuespilleren Colin Farrell har valgt å la de mørke lokkene falle. Foto: Backgrid / NTB
FORANDRING: Den irske skuespilleren Colin Farrell har valgt å la de mørke lokkene falle. Foto: Backgrid / NTB Vis mer
Publisert

Siden pandemien brøt ut har det blitt skrevet om flere store stjerner som har benyttet anledningen til å endre på utseendet sitt, blant annet i form av å anskaffe seg en ny sveis.

Den irske skuespilleren Colin Farrell (44) er blant dem som ikke har holdt igjen når det kommer til corona-sveisen. Han har nemlig besluttet å la de mørke lokkene falle til fordel for å bli skallet.

UGJENKJENNELIG: Man skal se godt etter for å oppdage at dette bildet viser Colin Farrell. Foto: Backgrid / NTB
UGJENKJENNELIG: Man skal se godt etter for å oppdage at dette bildet viser Colin Farrell. Foto: Backgrid / NTB Vis mer

44-åringen debuterte med sitt skallede hode i Los Feliz i California tidligere denne uken, og ivrige paparazzifotografer var til stede for å forevige øyeblikket. Skuespilleren så nærmest ugjenkjennelig ut der han gikk på vei mot bilen sin iført treningsklær.

NY SVEIS: Om Colin Farrells nye sveis skyldes en ny rolle eller at han simpelthen ønsket forandring, er hittil uvisst. Foto: Backgrid / NTB
NY SVEIS: Om Colin Farrells nye sveis skyldes en ny rolle eller at han simpelthen ønsket forandring, er hittil uvisst. Foto: Backgrid / NTB Vis mer

Ikke første gang

Ifølge E Online kan det imidlertid skjule seg en forklaring bak skuespillerens nye sveis. De mener at det er sannsynlig at Farrell har barbert hodet sitt for en ny rolle.

Det skal imidlertid nevnes at det ikke er første gang stjernen barberer hodet. I 2003 gjorde han det samme i anledning filmen «Daredevil».

I fjor fikk han blant annet mye oppmerksomhet da det plutselig dukket opp bilder av ham med sølvgrått hår ute på vift i Los Angeles. Daily Mail var blant mediene som hadde fått tilgang på bildene av skuespilleren.

MØRKE LOKKER: Slik er nok de fleste vant til å se Colin Farrell på håret. Foto: Martin Evans / Splash News
MØRKE LOKKER: Slik er nok de fleste vant til å se Colin Farrell på håret. Foto: Martin Evans / Splash News Vis mer

Da han gjestet «Ellen DeGeneres Show» samme år, avslørte han bakgrunnen for den oppsiktsvekkende hårfargen. Der forklarte 44-åringen at han nettopp hadde kommet hjem fra Nordpolen etter å ha spilt inn BBCs miniserie «The North Water».

- Jobben jeg avsluttet nær Nordpolen var ganske intens. På slutten av innspillinger liker jeg å gjøre noe som kan være så enkelt som å ta på meg neglelakk, bli klippet eller ta en dusj, forklarte han innledningsvis, ifølge Daily Mail.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Jeg bestemte meg for å farge håret da jeg kom tilbake til Los Angeles. Jeg dro til Rite Aid (apotek, journ.anm.) og brukte omtrent 80 dollar på en hårfarge fra L'Oréal, fortsatte han.

Videre beskrev 44-åringen hårfargen som «helt grusom», og forklarte at den først ble lilla, deretter gul og til slutt sølvgrå.

- Og så fikk jeg en venn til å fikse det, forklarte skuespilleren, og la til at vennen syntes at hårfargen var helt forferdelig.

Sjekket seg selv inn på rehab

Det er ikke bare skuespillerens hår som har fanget medienes oppmerksomhet opp gjennom årene. Farrell har tidligere vært åpen om at livet ikke alltid har vært like enkelt.

I mange år slet han med store rus- og alkoholproblemer, og det gikk så langt at den harde livsstilen nesten kostet ham livet.

TØFF TID: I mange år slet den irske skuespilleren med alkohol-og rusproblemer. Her avbildet i 2019. Foto: Splash News / NTB
TØFF TID: I mange år slet den irske skuespilleren med alkohol-og rusproblemer. Her avbildet i 2019. Foto: Splash News / NTB Vis mer

I 2005 besluttet han imidlertid å søke hjelp for å komme seg på bena igjen - etter å ha innrømmet at han hadde vært full eller rusa siden han var 14 år. I 2017 feiret han ti år som rusfri, men året etter skjedde det noe uventet.

Da sjekket han frivillig inn på klinikken The Meadows i Wickenburg i Arizona i redsel for et tilbakefall.

- Han sjekket seg selv inn. Det var frivillig. Han ruser seg ikke igjen, men trengte å nullstille seg og få ting på plass for å være sikker på at han ikke mister kontrollen, forklarte en kilde til US Weekly den gang.

Farrell har som nevnt tidligere fortalt om den tøffe tiden. I et intervju med Mirror, gjengitt av Page Six, lettet han på sløret om da han dukket opp ekstremt fyllesyk på filminnspillingen av «Minority Report».

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånda si. Slik reagerer kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

I intervjuet innrømmet skuespilleren at det tok ham 56 forsøk å få til bare én replikk grunnet bakrusen.

- Det var et par hårete dager. Jeg spurte dem på en arrogant måte om jeg kunne slippe å jobbe dagen etter bursdagen min. Jeg sa: «Ikke la meg jobbe 1. juni, for bursdagen min er 31. mai», sa han, ifølge Page Six.

Bakfull på jobb

Produksjonen brydde seg imidlertid ikke nevneverdig om Farrells ønske og fikk ham til å komme på jobb.

- Jeg trodde at en film til 100 millioner dollar i det minste ville ta hensyn til ønsket mitt, men jeg måtte jobbe. Det var en tøff natt og jeg fikk ikke sove. Replikken var: «Jeg er sikker på at dere alle har forstått den grunnleggende paradoksale metoden før en forbrytelse», fortalte han.

- Jeg husker det 16 år senere bare fordi det forårsaket så mye panikk og angst. Den replikken burde være på gravsteinen min, la han til.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

LES OGSÅ: - En ødelagt vare

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer