Hailey Bieber:

- Ugjenkjennelig med ny sveis

Overrasker i forkant av Halloween.

DEN GANG DA: Hailey Bieber slik vi er vant med å se henne. Her sammen med ektemannen Justin Bieber. Foto: Image Press/Shutterstock/NTB.
DEN GANG DA: Hailey Bieber slik vi er vant med å se henne. Her sammen med ektemannen Justin Bieber. Foto: Image Press/Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modell og kjendisdatter Hailey Bieber (25) overrasket nok mange fans, da hun postet et nytt bilde på sin egen Instagram-konto søndag.

De mørke lokkene er nemlig erstattet med en helt ny sveis.

SETTER SINNET I KOK: Hailey Bieber setter sinnet i kok hos flere etter at hun delte denne videoen på Tiktok. Video: Tiktok. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

Rhode Skin-gründeren ser ut til å varme opp til Halloween, og ser helt ugjenkjennelig ut med sin nye frisyre, skriver E!

25-åringens hår har nemlig blitt knall rødt.

«Har det litt for gøy», skrev hun under bildet med spøkelses- og flaggermus-emojier.

Men forvandlingen var nok midlertidig, og mest sannsynlig en parykk, skriver E! videre.

Samme dag som hun debuterte med det røde håret, deltok hun på Academy Museum Gala i Los Angeles med det brune håret vi er vant med å se.

Men det var ikke Biebers sveis som skapte overskrifter under det stjernespekkede arrangementet.

REDD: Justin Bieber er gjest hos Ellen DeGeneres, og forteller åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer

På arrangementet poserte hun og Selena Gomez sammen for første gang etter at førstnevnte giftet seg med Gomez (30) sin av-og-på-kjæreste Justin Bieber (28) i 2018.

De to ble avbildet smilende sammen, og ga hverandre til og med en klem.

Spekulasjonene om dårlig stemning mellom de to har florert helt siden det ble kjent at Hailey og Justin datet. Men stridsøksen, om det noen gang har vært en, ser nå ut til å være begravet.

KJEFTER HAN PÅ KONA? Denne video har spredt seg i sosiale medier, flere mener Justin kjefter på kona. Video: Twitter/Rød Løper Vis mer

Gjenforeningen kommer bare noen uker etter at 25-åringen åpnet opp om ekteskapet med Justin, og hvorvidt hun var romantisk involvert med sangeren eller ikke mens han fortsatt var sammen med Gomez.

LES OGSÅ: Detalj vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer