Megan Fox:

Ugjenkjennelig i ny rolle

Slik har du ikke sett stjernen før.

NY LOOK: Megan Fox overrasker med sin nye look. Foto: Theo Wargo / AFP / NTB
NY LOOK: Megan Fox overrasker med sin nye look. Foto: Theo Wargo / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modell og skuespiller Megan Fox (35) har stått bak flere store overskrifter den siste tiden. Først troppet hun opp på den årlige MTV Video Music Awards-utdelingen i en «naken»-kjole som fikk de fleste til å måpe.

Deretter stilte hun opp med venninnen Kourtney Kardashian (42) i en svært lettkledd kampanje for Kim Kardashians (40) undertøysmerke Skims. Bildet av de to brunettene fikk Internett til å koke, og ble både hyllet og kritisert.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på gårsdagens Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Ny look for filmrolle

Superstjernen er for tiden aktuell som skuespiller i den kommende thrilleren «Johnny & Clyde». I filmen spiller hun en kriminalsjef ved navn Alana Hart.

Gjennom en årrekke har vi vært vant til å se superstjernas lange, mørke lokker og isblå øyne. Men slik ser hun ikke ut lenger. Det melder E! News.

På Instagram la modellen selv ut et bilde av sin nye look. Til innlegget skrev hun:

«Slik ser djevelens datter ut».

For å gå inn i rollen, har Fox gjort en drastisk endring på sitt eget utseende. På Instagram-bildet ser man at hun har gått fra å være brunette, til å farge håret i en iskald, sølvaktig farge.

Posten har fått tre millioner likerklikk, men det er delte meninger i kommentarfeltet.

Flere kommenterer at hun ser bedre ut med mørkt hår, mens noen sier hun ligner på Kim Kardashian. Om det er en parykk eller om hun faktisk har farget håret er imidlertid ukjent.

Men at hun går «all in» i sin nye filmrolle - det er det ingen tvil om.

Regissør og medforfatter Tom DeNucci fortalte til Bloody Disgusting at Fox' karakter er veldig mørk.

MÅTTE SPY: Megan Fox har gjestet «Jimmy Kimmel Live», der forteller hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

- Jeg tror skrekkfans kan se fram til en Megan Fox som ingen har sett før. Jeg kommer ikke til å si noe, men det er noe veldig annerledes med henne karakteristikk og utseende, som hun aldri har gjort før. En veldig dristig framførelse av Megan, la han til.

LES OGSÅ: Selger luksusvilla - se bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer