Sienna Miller:

Ugjenkjennelig i ny rolle

Skuespillerens forvandling sjokkerer.

SJOKK: Sienna Miller er ikke til å kjenne igjen i den nye rollen som Elizabeth Tilson, kona til Fox News-grunnlegger Roger Ailes. Foto: NTB Scanpix
SJOKK: Sienna Miller er ikke til å kjenne igjen i den nye rollen som Elizabeth Tilson, kona til Fox News-grunnlegger Roger Ailes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britisk-amerikanske skuespilleren Sienna Miller (37) har vært å se i en rekke filmer gjennom årene, og hun har stort sett vært lett å kjenne igjen.

Nå har hun startet innspillingen av en ny TV-serie, der hun gir fansen bakoversveis med sin forvandling. Det skriver blant annet Mirror.

Sienna spiller nemlig kona til den forhatte grunnleggeren av Fox News, Roger Ailes, som i 2016 sa opp sin stilling i kanalen etter anklager om seksuell trakassering.

I den forbindelse har hun gjennomgått en dramatisk forvandling for å likne mest mulig på Ailes kone, Elizabeth Tilson.

EKTEPAR: Russell Crowe og Sienna Miller spiller ekteparet Roger Ailes og Elizabeth Tilson i serien. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Russell Crowe og Sienna Miller spiller ekteparet Roger Ailes og Elizabeth Tilson i serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Proteser

I serien, som har fått navnet «The Loudest Voice in The Room», har skuespilleren sett seg nødt til å ha på seg kinnproteser og aldrende sminke for å skjule sin egentlig alder.

Siennas motspiller i serien, Russell Crowe (54), spiller Ailes, og er vel så ugjenkjennelig som den 37 år gamle skuespillerinnen.

PROTESER: Miller har måttet få på seg kinnproteser og aldrende sminke for å likne mest mulig. Foto: NTB Scanpix
PROTESER: Miller har måttet få på seg kinnproteser og aldrende sminke for å likne mest mulig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
UGJENKJENNELIG: Russell Crowe er ikke til å kjenne igjen i rollen som Roger Ailes. foto: NTB Scanpix
UGJENKJENNELIG: Russell Crowe er ikke til å kjenne igjen i rollen som Roger Ailes. foto: NTB Scanpix Vis mer

Serien, som går over åtte episoder, følger Ailes liv gjennom hans siste tiår. Russell har, i likhet med Sienna, også brukt proteser i ansiktet, i tillegg til en såkalt «fat suit».

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Utroskap og brudd

Sienna Miller er kjent fra filmer som «Alfie», «American Sniper» og «Burnt», og i førstnevnte spilte hun mot sin berømte ekskjæreste Jude Law (46).

I 2005 skapte han store overskrifter, etter å ha hatt en affære med den 26 år gamle barnepiken Daisy Wright. Paret gikk hver til sitt, men ble de sammen igjen en stund senere. Stjernene gikk fra hverandre for godt i februar 2011.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

MOR: Sienna sammen med datteren Marlowe Ottoline Layng Sturridge, som har rukket å bli hele seks år. Foto: NTB Scanpix
MOR: Sienna sammen med datteren Marlowe Ottoline Layng Sturridge, som har rukket å bli hele seks år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Senere i 2011 møtte Sienna den britiske skuespilleren Tom Sturridge (33). Rundt nyttår samme året forlovet paret seg, og i 2012 kom den lille datteren, Marlowe Ottoline Layng Sturridge (6), til verden.

- Et skikkelig drittår

I 2015 ble det derimot kjent at Sienna og Tom hadde gått hver til sitt.

- Det har faktisk vært et skikkelig drittår, men også fantastisk. Alt er yin og yang. Jeg føler at hvis man gjør det bra på et område, så er det vanskelig på et annet, og nå går jobben min veldig bra, uttalte Sienna to måneder etter at det ble slutt.

STJERNEPAR: Sienna Miller og Tom Sturridge fronter Burberrys nyeste kampanje. I denne hete videoen viser de frem både motehusets nye kolleksjon og sin kjærlighet til hverandre. Video: Burberry Vis mer Vis mer

I et intervju med magasinet Allure, åpnet skuespilleren opp om hvilke rutiner hun og eksforloveden har når det kommer til å oppdra datteren.

På tross av bruddet, prioriterer duoen nemlig å oppdra datteren sammen i størst mulig grad. Selv om hun ikke lenger bor sammen med Sturridge, møtes de hver dag - for en viktig rutine:

- Vi legger henne sammen hver dag, sa Sienna til Allure, gjengitt av Time-nettstedet Motto, den gang.

Stolt av datteren

Ettbarnsmoren bor nemlig bare noen få kvartaler fra eksen sin i New York, noe som gjør det praktisk mulig å gjennomføre kveldsrutinene.

- Å gjøre så mye som mulig sammen, føltes som det mest ideelle for oss. Heldigvis er vi veldig glad i hverandre og er bestevenner, så det er bra, har Sienna tidligere uttalt.

- Det er ikke det at det ikke er komplisert til tider, for det er det, la hun til.

I forbindelse med Siennas vårkampanje for kleskjeden Lindex i 2016, avslørte 37-åringen at datteren hjalp henne gjennom kjærlighetssorgen etter bruddet.

- Jeg har mye å glede meg over. Datteren min gjør meg konstant lykkelig. Jeg synes jeg er veldig heldig og velsignet, så det er jeg glad for. Hver gang jeg ser på datteren min, får hun meg til å smile. Hun er i en alder der hun sier mye rart, sa hun.

Miller har en svært suksessfull filmkarriere, men det er en helt annen suksess hun priser høyest.

- Datteren min er det beste som har skjedd meg. Hun er det jeg er mest stolt over i hele verden.

LES OGSÅ: - Disse bildene får forlovelsesryktene til å svirre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer