Jeff Bridges:

Ugjenkjennelig etter sjokkdiagnosen

Skuespilleren viser frem sitt nye utseende og gir fansen en etterlengtet oppdatering etter kreftnyheten.

UGJENKJENNELIG: Et nytt bilde av den kreftsyke skuespilleren Jeff Bridges vekker oppsikt. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB
UGJENKJENNELIG: Et nytt bilde av den kreftsyke skuespilleren Jeff Bridges vekker oppsikt. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst ble det kjent at den 71 år gamle skuespilleren, Jeff Bridges, hadde blitt diagnostisert med kreft.

Skuespilleren som mange kjenner igjen fra filmklassikerne «The Big Lebowski» og «True Grit», delte kreftnyheten i oktober og har siden den gang holdt fansen oppdatert gjennom nettsiden sin.

To måneder etter sjokkbeskjeden viser han nå frem sitt nær ugjenkjennelige utseende på Instagram.

I likhet med en lang rekke kreftpasienter får filmstjernen nå erfare hva sykdommen medbringer, og avslører at han har valgt å barbere av seg håret. Det melder blant annet Independent og CNN.

- Føler meg bra

Det var på mandag at fansen kunne glede seg over et nytt bilde på Bridges Instagram-profil. Under bildet delte skuespilleren med seg av det seneste som har skjedd i livet hans, deriblant ny hårsveis og en firbent familieforøkelse.

På bildet kan man se en blid Bridges med en ny, liten valp på fanget. Han innledet listen med punktet: «Føler meg bra».

På bildet kan man også se at skuespilleren har barbert av seg alt håret, som for øvrig er punkt nummer to på Bridges oppdateringsliste. Hårtap er ofte en bivirkning av cellegift, og derfor er det mange som velger å barbere hodet i forkant av, eller underveis i kreftbehandlingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer