Jeff Bridges:

Ugjenkjennelig etter sjokkdiagnosen

Skuespilleren viser frem sitt nye utseende og gir fansen en etterlengtet oppdatering etter kreftnyheten.

UGJENKJENNELIG: Et nytt bilde av den kreftsyke skuespilleren Jeff Bridges vekker oppsikt. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB
UGJENKJENNELIG: Et nytt bilde av den kreftsyke skuespilleren Jeff Bridges vekker oppsikt. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst ble det kjent at den 71 år gamle skuespilleren, Jeff Bridges, hadde blitt diagnostisert med kreft.

Skuespilleren som mange kjenner igjen fra filmklassikerne «The Big Lebowski» og «True Grit», delte kreftnyheten i oktober og har siden den gang holdt fansen oppdatert gjennom nettsiden sin.

To måneder etter sjokkbeskjeden viser han nå frem sitt nær ugjenkjennelige utseende på Instagram.

I likhet med en lang rekke kreftpasienter får filmstjernen nå erfare hva sykdommen medbringer, og avslører at han har valgt å barbere av seg håret. Det melder blant annet Independent og CNN.

SYKDOM: Realitystjerna ZaraLena Jackson ble rammet av sykdom, som også går ut over utseendet. Video: @zaralenajackson Vis mer

- Føler meg bra

Det var på mandag at fansen kunne glede seg over et nytt bilde på Bridges Instagram-profil. Under bildet delte skuespilleren med seg av det seneste som har skjedd i livet hans, deriblant ny hårsveis og en firbent familieforøkelse.

På bildet kan man se en blid Bridges med en ny, liten valp på fanget. Han innledet listen med punktet: «Føler meg bra».

På bildet kan man også se at skuespilleren har barbert av seg alt håret, som for øvrig er punkt nummer to på Bridges oppdateringsliste. Hårtap er ofte en bivirkning av cellegift, og derfor er det mange som velger å barbere hodet i forkant av, eller underveis i kreftbehandlingen.

«Tron»-stjernen, som er kjent for sin lange sølvmanke, ser imidlertid glad ut i en svært utfordrende periode.

Videre skriver 71-åringen: «Skaffet meg en valp (Monty)», og refererer til den lille valpen på bildet. Flere fans dåner av Monty som hviler på Oscar-vinnerens fang, og beundrer den lille tassen i kommentarfeltet.

KREFTSJOKK: Da Karsten Warholm løp seg inn i de norske hjertene med VM-gull i London i 2017, hadde kjæresten Oda Djupvik nettopp fullført sin siste kreftbehandling. Det kommer frem i NRK-serien «Karsten og Leif». Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Du ser bra ut. Sender mange bønner og kjærlighet din vei. Monty er bedårende», kommenterer en av skuespillerens fans.

«Monty ser ut som en flott venn», skriver en annen.

Siste punktet på Bridges liste omhandler bursdagen hans, som var den 4. desember. «Hadde bursdag - ble 71 år», skriver Hollywood-stjernen avslutningsvis.

Oppdateringen har skuespilleren også delt i et håndskrevet format på sin egen hjemmeside. På nettstedet oppfordrer han alle til å donere til veldedighetsorganisasjonen «No Kid Hungry», i forbindelse med konsekvenser av covid-19.

HÅNDSKREVET: På nettsiden sin delte Bridges en håndskrevet versjon av bildeteksten på Instagram. Foto: Skjermdump/Jeffbridges.com
HÅNDSKREVET: På nettsiden sin delte Bridges en håndskrevet versjon av bildeteksten på Instagram. Foto: Skjermdump/Jeffbridges.com Vis mer

Krefttypen som skuespilleren kjemper mot kalles lymfekreft, og ifølge Lommelegen utvikler kreften seg fra lymfesystemet, først og fremst fra lymfocyttene, som er en type hvite blodceller.

- Takknemlig

Skuespilleren ser likevel ut til å holde motet oppe gjennom den tøffe perioden. Da kreftdiagnosen ble offentliggjort i sosiale medier hentet han inspirasjon fra en av sine mest velkjente filmroller.

«Som Dude ville sagt … Ny møkk har kommet til overflaten. Jeg har blitt diagnostisert med lymfekreft», skrev 71-åringen på Twitter i oktober, og refererte til karakteren The Dude i filmen «The Big Lebowski».

Videre meddelte skuespilleren at prognosen var god for øyeblikket, og la til at han var dypt takknemlig for støtten han hadde fått gjennom den vanskelige perioden.

Bridges la også til at han skulle begynne med behandling for kreftsykdommen, og anså seg selv som heldig for å ha flinke leger rundt seg.

«Selv om det er en seriøs sykdom, så føler jeg meg heldig som har et flott team med leger og prognosen er god», forklarte filmstjernen på Twitter.

LES OGSÅ: Avslører diagnose

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer