The Weeknd:

Ugjenkjennelig etter bruddet

Den verdenskjente artisten The Weeknd har gått drastisk til verks etter bruddet med modellkjæresten.

OVERRASKET: Artist Abel Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd, dukket opp på en rød løper. Hans «nye» utseende får nå store mengder oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Artist Abel Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd, dukket opp på en rød løper. Hans «nye» utseende får nå store mengder oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av august meldte flere amerikanske medier, deriblant E! News at forholdet mellom artist Abel Tesfaye, bedre kjent som The Weeknd (29), og modellkjæresten Bella Hadid (22) var over nok en gang.

Ingen av partene har hittil bekreftet bruddet, men rykteflommen har derimot ikke stoppet dem fra å dukke opp på ulike arrangementer uten selskap av hverandre.

The Weeknd har derimot holdt seg unna de største røde løperne, men på mandag dukket 29-åringen opp på den røde løperen ved Toronto International Film Festival.

Dette ble dermed stjernens første store røde løper siden bruddet med Hadid, og det gikk ikke upåaktet hen.

Ikke til å kjenne igjen

Artistens tilstedeværelse fikk flere til å sperre opp øynene. Det viser seg nemlig at 29-åringen har gått drastisk til verks i å endre på utseendet sitt etter det endte forholdet med Hadid.

På den røde løperen poserte nemlig artisten uten sin signaturfrisyre, og hadde i stedet klippet bort de lange lokkene til fordel for en kortere hårsveis.

UGJENKJENNELIG: Artist The Weeknd fikk massiv oppmerksomhet da han viste frem sitt nye jeg mandag denne uken. Foto: NTB Scanpix
UGJENKJENNELIG: Artist The Weeknd fikk massiv oppmerksomhet da han viste frem sitt nye jeg mandag denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det store skjegget har også måtte vike for en mer synligere bart. Stjernen var nærmest ugjenkjennelig der han sto foran paparazzi-fotografene.

Stjernens nye sveis komplimenterte han med en mørkeblå dress, hvit skjorte og noen mørkebrune dressko.

SIGNATURLOOK: The Weeknd er kjent for sin kreative hårfrisyre som nå har måttet vike for en kortere sveis. Foto: NTB Scanpix
SIGNATURLOOK: The Weeknd er kjent for sin kreative hårfrisyre som nå har måttet vike for en kortere sveis. Foto: NTB Scanpix Vis mer
NY SVEIS: The Weeknd dukket opp på sin første store røde løper etter bruddet med Bella Hadid. Foto: NTB Scanpix
NY SVEIS: The Weeknd dukket opp på sin første store røde løper etter bruddet med Bella Hadid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bakgrunnen for at 29-åringen viste ansiktet, var på grunn av premieren til hans aller første spillefilm «Uncut Gems». I filmen er han å se med andre kjente fjes som Adam Sandler (53), Idina Menzel (48) og LaKeith Stanfield (28).

FORANDRING: Mario Riera fra «Paradise Hotel» har vært gjennom en drastisk endring den siste tiden. Video: Rød Løper Vis mer

Kan finne tilbake til hverandre

Som tidligere nevnt, var det i august at det ble kjent at stjerneparet hadde gått hver til sitt. Duoen har vært kjent for å ha et av- og på-forhold, men har ikke vært ukjente for å vise sin kjærlighet overfor hverandre på røde løpere opp gjennom.

Etter bruddet uttalte en kilde til E News at avstanden og den hektiske timeplanen spilte en stor rolle i duoens beslutning om å gå hver til sitt.

STJERNEPAR: The Weeknd og Bella Hadid gikk hver til sitt i begynnelsen av august, men ifølge en kilde er det ikke usannsynlig at de vil finne tilbake til hverandre igjen. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: The Weeknd og Bella Hadid gikk hver til sitt i begynnelsen av august, men ifølge en kilde er det ikke usannsynlig at de vil finne tilbake til hverandre igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De er på forskjellige steder nå, både fysisk og mentalt. Bella forbereder seg til moteuken, mens Abel jobber med musikkarrieren, og sin kommende skuespillerdebut, uttalte kilden til E! News den gang.

- De håper at de finner tilbake til hverandre på et tidspunkt, men nå må de fokusere på seg selv og prosjektene sine, fortsatte kilden.

Endret hårfarge

Det er derimot ikke bare The Weeknd som har besluttet å endre utseendet sitt etter bruddet, nylig viste også Hadid seg med en helt ny look.

I midten av august overrasket hun sine over 25 millioner følgere med et bilde av seg selv med blonde lokker på Instagram. Hadid har i alle år hatt sine lange, mørke lokker, men nå er de altså byttet ut til fordel for blondt hår.

Forandringen fikk enorm oppmerksomhet av følgerne i kommentarfeltet, og det var tydelig at både fansen og de ulike kjendisvenninnene var fan av modellens nye hårsveis.

- Har du blitt blondine!!!?, skrev blant andre modell Hailey Bieber (22).

- Vakker!!!, kommenterte Kim Kardashian West (38).

- Jeg tipper at The Weeknd (Hadids ekskjæreste, joun.anm.) slår hendene ut i lufta akkurat nå, skrev en annen.

LES OGSÅ: Frarådet å vise seg offentlig med jentekjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer