LATTERLIGJØRES: Voksfigur av Nicki Minaj får folk til å klø seg i hodet. Video: Kameraone Vis mer

Nicki Minaj sin voksfigur

Ugjenkjennelig: - Så lei for det

Stjernens voksfigur ved Madame Tussauds i Tyskland latterliggjøres og kritiseres.

Publisert

Flere av verdens største stjerner har gjennom årenes løp fått sin egen voksfigur på voksmuseet Madame Tussauds. Det verdensberømte museet er kjent for å lage voksfigurer av ulike kjendiser, og mesteparten av tiden er likheten slående.

Det skal likevel nevnes at også museet har gått på en blemme eller to ved å lage voksfigurer som nærmest er ugjenkjennelige. Sist ut i rekken er voksfiguren av artist Onike Tanya Maraj (37), bedre kjent som Nicki Minaj.

Ifølge Fox News avdekket Madame Tussauds voksfiguren av artisten på tirsdag i hovedstaden Berlin i Tyskland. Voksfiguren er inspirert av 37-åringens musikkvideo med navn «Anaconda», og er ikledd en gull-bh og en høytlivstruse.

- Eksisterer Google?

Det tok imidlertid ikke lang tid før voksfiguren skapte reaksjoner. Flere av rapperens fans sperrer opp øynene og klør seg i hodet over ulikheten mellom voksfiguren og stjernen.

På Twitter florerer det av reaksjoner, og flere stiller spørsmål rundt museets tolkning av Minaj.

- Hør her, jeg er ikke engang en blodfan av Nicki Minaj, men hun kan rappe og folk gir ikke talentet hennes den anerkjennelsen det fortjener. Den voksfiguren som Madame Tussauds viser frem er ikke Onika Maraj. Jeg er så lei for det. Eksisterer Google i det hele tatt? De har sett på den og tenkt «ja, vi fikk det til». Nei, det gjorde dere ikke, skriver en på Twitter.

«SKREMMENDE»: I desember 2018 ble de levende voksfigurene av hertuginne Meghan og prins Harry vist frem ved Madame Tussauds i Berlin. Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Video: NTB Scanpix / Madame Tussauds Vis mer

Skaper full forvirring

- Madame Tussauds viser frem en voksfigur av Nicki Minaj i Berlin, Tyskland (de vet veldig godt at det ikke likner på Nicki), skriver en annen.

- Madame Tussauds i Tyskland prøver å overbevise verden om at dette er Nicki Minaj. Lol, skriver en tredje.

VEKKER OPPSIKT: Voksfiguren av Nicki Minaj på Madame Tussauds museet i Berlin har ikke gått ubemerket hen hos fansen. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Voksfiguren av Nicki Minaj på Madame Tussauds museet i Berlin har ikke gått ubemerket hen hos fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
PÅ RØD LØPER: Nicki Minaj - slik hun ser ut i virkeligheten - på Met-gallaen i New York i 2019. Foto: NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Nicki Minaj - slik hun ser ut i virkeligheten - på Met-gallaen i New York i 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer

Flere sammenlikner også rapartistens voksfigur med andre kjendiser.

- Jeg trenger en logisk forklaring på hvorfor Nicki Minajs voksfigur likner på Kourtney Kardashian, lol, etterspør en Twitter-bruker.

- Denne voksfiguren av Nicki Minaj likner på en blanding av Nicki Minaj og Ansel Elgort, spøker en annen på Twitter.

Ifølge TMZ er voksfiguren derimot ikke ny, da den ble avduket på Madame Tussauds museum i Las Vegas i 2015. Videre skriver TMZ at rapartistens voksfigur har blitt flyttet og lånt ut til museet i Tyskland.

Minaj har hittil ikke kommentert kritikken rundt voksfiguren sin, men da den først ble avduket i 2015 delte hun et innlegg på Instagram. Utfra innlegget å dømme virket rapartisten å være svært stolt over å ha fått en egen voksfigur på museet.

Fansen ble forskrekket

Nicki Minaj er derimot ikke alene om å ha en voksfigur som skaper reaksjoner. I fjor ble sangstjernen Ariana Grandes (26) voksfigur avduket, og fansen var mildt sagt forskrekket.

Sett bort fra de skyhøye støvlettene, den stramme, høye hestehalen, den store genseren og mikrofonen i hånda, var det nemlig ikke mange likheter mellom Grande og voksfiguren hennes.

VOKSFIGUR: Fansen mente Madame Tussauds hadde truffet på antrekket og håret til Ariana Grande - men ikke noe annet. Foto: NTB Scanpix
VOKSFIGUR: Fansen mente Madame Tussauds hadde truffet på antrekket og håret til Ariana Grande - men ikke noe annet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Cosmopolitan tok en rekke fans til Twitter etter avdukingen for å uttrykke sin store skuffelse, og enkelte mener den ferske voksfiguren er en fornærmelse.

- Jeg hater Arianas voksfigur. Det er ikke ansiktet hennes. Hun fortjener mer respekt. Hun er den beste popsangeren i verden, og alt dere får til er dette. Selv eldre voksfigurer ser bedre ut enn dette. De må lage en ny, skrev en på Twitter.

- Ting å fikse: Nese, sminke, ansikt, alt i ansiktet hennes, skrev en annen.

UGJENKJENNLIG: Superstjernen sjokkerer med helt ny look i ny film. Vis mer

Slående likhet

Selv om det verdenskjente voksmuseet har bommet på enkelte kjendiser, er det flere som likner på en prikk.

I fjor fikk blant andre Priyanka Chopra (37) og Kris Jenner (64) se figurene sine i «levende live».

På bildene der de to stjernene er avbildet med figurene sine, er det vanskelig å se hvem av dem som er ekte og hvem som er laget av voks.

Ifølge People har Jenner også en egen voksfigur av seg selv hjemme i huset sitt. Det avslørte hun i desember under et middagsselskap med datteren Kim Kardashian West (39) og stjerneparet Chrissy Teigen (34) og John Legend (40).

Jenner delte den gang flere videoer av voksfiguren sin på Instagrams historiefunksjon. Ifølge 64-åringen var det Hollywood Wax museum som har spesiallaget voksfiguren til Jenner.

LES OGSÅ: Nye bilder skaper full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer