Alicia Douvall:

Ugjenkjennelig: - Konstant smerte

Realitystjernen har gjort sport i å legge seg under kniven. Nå angrer hun.

OMDISKUTERT: Britiske Alicia Douvall (41) har fått mye oppmerksomhet for sine plastiske operasjoner. Her avbildet under en tv-opptreden i 2014. Foto: Shutterstock / NTB
OMDISKUTERT: Britiske Alicia Douvall (41) har fått mye oppmerksomhet for sine plastiske operasjoner. Her avbildet under en tv-opptreden i 2014. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det var gjennom glamourmodellenes storhetstid på starten av 2000-tallet, at britiske Alicia Douvall (41) først dukket opp i offentligheten.

Senere har hun holdt seg varm i pressen ved hjelp av opptredener i diverse realityprogrammer - tillegg til historier om påståtte hyrdestunder med et utvalg kjendismenn.

Douvalls mange plastiske operasjoner har også bidratt til flerfoldige overskrifter i hjemlandet. Ifølge The Sun hadde 41-åringen, før 2016, rukket å legge seg under kniven 350(!) ganger.

- Jeg er redd

Selv har realityprofilen aldri vært redd for å snakke om inngrepene, som til sammen skal ha kostet henne nærmere tolv millioner kroner. De siste årene har hun derimot gått fra å skryte av de mange utseende-endringene, til å gi uttrykk for total avsky og anger.

- Jeg er i konstant smerte, medga Douvall overfor magasinet Closer i 2015.

Erkjennelsen kom etter at 41-åringen hadde begynt å få en rekke fysiske komplikasjoner, der blant annet rumpeimplantatene hadde sprukket.

- Jeg klarer ikke sitte sammenhengende i mer enn 20 minutter, og er redd får hva som kan skje. Jeg har ikke lenger et behov for å opprettholde dette Barbie-utseendet, og vil tilbake til gamle Sara (Sarah Howe er hennes egentlige navn, journ.anm).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer