Alicia Douvall:

Ugjenkjennelig: - Konstant smerte

Realitystjernen har gjort sport i å legge seg under kniven. Nå angrer hun.

OMDISKUTERT: Britiske Alicia Douvall (41) har fått mye oppmerksomhet for sine plastiske operasjoner. Her avbildet under en tv-opptreden i 2014. Foto: Shutterstock / NTB
OMDISKUTERT: Britiske Alicia Douvall (41) har fått mye oppmerksomhet for sine plastiske operasjoner. Her avbildet under en tv-opptreden i 2014. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det var gjennom glamourmodellenes storhetstid på starten av 2000-tallet, at britiske Alicia Douvall (41) først dukket opp i offentligheten.

Senere har hun holdt seg varm i pressen ved hjelp av opptredener i diverse realityprogrammer - tillegg til historier om påståtte hyrdestunder med et utvalg kjendismenn.

Douvalls mange plastiske operasjoner har også bidratt til flerfoldige overskrifter i hjemlandet. Ifølge The Sun hadde 41-åringen, før 2016, rukket å legge seg under kniven 350(!) ganger.

DEN GANG DA: Alicia Douvall avbildet på et arrangement i London i 2002. Foto: Shutterstock / NTB
DEN GANG DA: Alicia Douvall avbildet på et arrangement i London i 2002. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer

- Jeg er redd

Selv har realityprofilen aldri vært redd for å snakke om inngrepene, som til sammen skal ha kostet henne nærmere tolv millioner kroner. De siste årene har hun derimot gått fra å skryte av de mange utseende-endringene, til å gi uttrykk for total avsky og anger.

- Jeg er i konstant smerte, medga Douvall overfor magasinet Closer i 2015.

Erkjennelsen kom etter at 41-åringen hadde begynt å få en rekke fysiske komplikasjoner, der blant annet rumpeimplantatene hadde sprukket.

- Jeg klarer ikke sitte sammenhengende i mer enn 20 minutter, og er redd får hva som kan skje. Jeg har ikke lenger et behov for å opprettholde dette Barbie-utseendet, og vil tilbake til gamle Sara (Sarah Howe er hennes egentlige navn, journ.anm).

Ikke til å kjenne igjen

Foruten å stille opp i tv-intervjuer for å snakke om hvor mye hun angrer på inngrepene, har Douvall holdt en langt lavere profil de siste årene.

Denne uka har hun hun riktignok fanget britenes oppmerksomhet igjen, etter å ha blitt avbildet på en spasértur utenfor eget hjem i Storbritannia.

PÅ TUR: Alicia Douvall ble fanget opp av kameralinser mens hun luftet hunden fredag. Foto: Splash / NTB
PÅ TUR: Alicia Douvall ble fanget opp av kameralinser mens hun luftet hunden fredag. Foto: Splash / NTB Vis mer

Iført praktisk regnjakke, tykk lue og null sminke var det lite som minnet om glamourdagene, og skal vi tro Daily Mail virket hun mer tilfreds enn på lenge.

«Hun virker avslappet og ved godt mot», skriver avisen.

Forrige gang Douvall ble avbildet i offentligheten var i 2018, en bemerkelse som gjør at avisen stempler opptredenen som «et sjeldent glimt».

- Operert overalt

Douvalls «snuoperasjon» har etter alt å dømme gitt henne noe med kred i hjemlandet, der mye av kritikken har snudd til støtteerklæringer.

I sin egen selvbiografi fra 2016, «Don't Call Me Ugly», skriver tv-profilen at hun tar konsekvensene av å ha vært avhengig av plastiske operajoner.

OPERERT: «Ex on the beach»-deltaker Ariel Søyland forteller om rumpeoperasjonen hun tok før reality-deltakelsen. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg har hatt inplantater i ansiktet, brystene, rumpa - ja, overalt. Jeg har fått gjennomført inngrep på steder du ikke kan tenke deg!

Utseendeendringer i form av plastisk kirurgi har vært et omdiskutert tema gjennom en årrekke i store deler av verden. Her hjemme er influensere som Sophie Elise Isachsen (25) og Isabel Raad (26) blant dem som har fått gjennomgå.

LES OGSÅ: - Stjernen sjokkerer med nytt utseende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer