- Ufattelig skremmende å våkne opp til

Knivdesperado forsøkte å bryte seg inn hos Paris Hilton.

LIVREDD: Paris Hilton skal ha våknet opp i det en mann, armert med to enorme kniver, forsøkte å bryte seg inn i hjemmet hennes tirsdag morgen.  Foto: All Over Press
LIVREDD: Paris Hilton skal ha våknet opp i det en mann, armert med to enorme kniver, forsøkte å bryte seg inn i hjemmet hennes tirsdag morgen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag formiddag skal en 40 år gammel mann ha blitt arrestert for å ha forsøkt å bryte seg inn i hjemmet til hotellarving Paris Hilton (29) i LA.

Hilton skal ha våknet opp i det Nathan Lee Parada, som mannen heter, forsøkte å knuse en rute, med to enorme kniver i hendene, skriver Radar Online.

Og hotellarvingen innrømmer at hun ble «livredd» da hun så knivene og skjønte hva som var i ferd med å skje.

- Det var et ufattelig skremmende syn å våkne opp til. Jeg kan ikke tro knivene han holdt. Takk gud for at politiet kom så raskt, sier Hilton, som våknet av at hundene hennes bjeffet som følge av høylytt dunking på rutene.

Hilton rakk imidlertid å tilkalle politiet før Parada fikk kommet seg inn i huset, og 40-åringen har nå blitt tatt i varetekt, siktet for forsøk på innbrudd.

Ifølge Radar Online har Parada også tidligere blitt arrestert for kriminelle aktiviteter. I juli ble han anholdt etter at han angivelig skal ha brutt seg inn i et shoppingsenter i Redlands, California.

40-åringen skal ha stukket av med smykker fra Kohl's til en verdi av om lag 125.000 kroner, og skal også ha vandalisert butikken med grafitti og tagging.

Bestemoren til Parada, Angie Parada, sier til Radar Online at hun ble «svært overrasket» da hun fikk høre om barnebarnets innbrudd hos Hilton.
 
- Jeg ville beskrevet ham som en veldig stille person. Jeg er svært overrasket over å høre om dette, sier hun til nettstede.

En tydelig rystet Paris benyttet tirsdag morgen anledningen til å fortelle om den skremmende episoden på sin Twitter-side.

- Det var så skummelt. Jeg ble akkurat vekket av en fyr som forsøkte å bryte seg inn i hjemmet mitt med to kniver. Politiet er her nå og arresterer ham, skrev hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
  
 
LES OGSÅ: - Saksøkes for 215 millioner