Cathrine Montero Moen:

- Uerstattelig

Fire år har gått siden idrettstjernens bortgang.

SAVN: Cathrine Montero Moen åpner om savnet etter Vibeke Skofteruds bortgang. Foto: Privat
SAVN: Cathrine Montero Moen åpner om savnet etter Vibeke Skofteruds bortgang. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

29. juli 2018 kom sjokkbeskjeden om at langrennstjernen Vibeke Skofterud hadde gått bort i en vannscooterulykke utenfor Arendal natt til samme dag.

Skofterud, som bare var 38 år gammel, befant seg på hyttetur på Tromøya utenfor Arendal sammen med kjæresten da ulykken inntraff. Hun ble meldt savnet klokka 01.00, og 11.30-tida samme dag ble hun funnet død på en holme på øya St. Helena i Hovekilen.

Familie, pårørende, venner og Norges befolkning sørget over bortgangen, inkludert influenser og innholdsprodusent Cathrine Montero Moen (32), som var blant skistjernens nærmeste venninner. Hun legger ikke skjul på at savnet er stort den dag i dag.

- Et stort forbilde

Paret ble kjent via felles venner, og førsteinntrykket satte tydelige spor i Cathrine.

- Da vi først ble kjent, så tenkte jeg at: Shit, hun er en gave til folk. Hun ble en gave i livet mitt, forteller 32-åringen til Se og Hør, og fortsetter:

- Man ble alltid glad av å være med Vibeke. Det er så fint å være rundt et så positivt menneske. Hun hadde en helt egen, smittende latter, så jeg følte at jeg ladet batteriene ved å være med henne. Jeg fikk påfyll av energi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer