Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff:

Uenighet etter sjokkbruddet: - Jeg tar alt

Tiden etter bruddet har ikke gått som smurt for det tidligere kjendisparet.

SLUTT: Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er ikke lenger et par. Bruddet har heller ikke akkurat gått som en dans på roser. Foto: Instagram
SLUTT: Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er ikke lenger et par. Bruddet har heller ikke akkurat gått som en dans på roser. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

I starten av juni kom nyheten om at den tidligere fotballspilleren Nicklas Bendtner (33) hadde bestemt seg for å legge opp som fotballspiller. Det avslørte den tidligere Rosenborg-spilleren i realityserien «Bendtner & Philine».

- Jeg savner det hver dag, men jeg er også klar over at det er en sluttdato i denne jobben, uttalte Bendtner, ifølge danske BT, og la til at han nå måtte finne andre ting å gjøre.

Gjennom hans mange år i fotballen, har influenserkjæresten Philine Roepstorff (28) stått trygt ved hans side. I mars kom imidlertid nyheten om at forholdet hadde tatt slutt. Det bekreftet Philine i en video på Youtube.

BENDTNER: Niklas Bendtners daværende kjæreste Philine Roepstorff forteller om voldsdommen til Nicklas Bendtner. Video: Dplay / Rødt Kort Vis mer

- Noen ganger går ikke ting som planlagt, og noen ganger er det vanskelig å ta det rette valget. Nicklas og jeg har gått fra hverandre, sa hun i videoen.

Nå, flere måneder etter bruddet, har det imidlertid kommet nye opplysninger fra det tidligere paret. I serien avslører de nemlig at bruddet ikke akkurat har gått fredelig for seg.

- Slo opp annen hver uke

Siden det ble kjent at paret hadde valgt å gå hver til sitt, har det vært stille fra begge parter. I den nyeste episoden av «Bendtner & Philine» , gjengitt av danske Se og Hør, letter imidlertid influenseren på sløret om bruddet.

- Nicklas slo opp med meg annen hver uke. Jeg tror bare ikke han hadde regnet med at jeg skulle flytte ut, sier hun ærlig.

I episoden kommer det nemlig frem at influenseren flytter ut av parets felles hus, og inn i leilighet. Bendnter skal bli boende i huset. Det har ført med seg store problemer og uenigheter.

- Jeg tar alt som er mitt med meg. Det gjør jeg fordi jeg ikke skal tape noen penger på noe. Ikke en gang et speil eller en lampe jeg har kjøpt, sier hun.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Hun har tatt mye

Fordelingen er den tidligere fotballspilleren sterkt uenig i.

- Det som overrasker meg, er at lyspærene er fjernet, og det mangler vaser og litt småting. I starten forventet jeg nesten at det skulle bli mer jevt fordelt, sier han.

Slengbemerkningene sitter løst i episoden, der Philine innrømmer at hun tidvis kan være «litt smålig», men at «hun har gitt mye til forholdet og dermed forjener å unne seg tingene».

Det er en påstand Bendtner velger å ikke svare på, men det kommer tydelig frem at han ikke er helt fornøyd med fordelingen av de felles eiendelene.

- Hvis man tar et ordentlig oppgjør, så ser man at hun har tatt mye mer enn jeg hadde trodd hun skulle gjøre. Det er kjedelig, for mange av tingene er ikke sånn man bare kan kjøpe, men for henne hadde det ikke betydd noe å ikke ta det med seg.

SLUTT: Adrian Sellevoll bekrefter brudd med kjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

Utroskap

Paret har de siste årene profilert seg gjennom Dplay-serien «Bendtner og Philine», der alle sider - både gode og dårlige - av forholdet har blitt vist.

Blant annet kunne Roepstorff i fjor fortelle åpent om at kjæresten hadde vært utro.

- Nicklas har vært en idiot, for å si det mildt. Han har hatt det beste i verden, men ikke satt pris på det. Han hadde et litt for godt julebord som har kostet veldig mye. Han har vært sammen med en 20-åring.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Det var i 2018 at paret bekreftet at de var i et forhold. Den gang spilte Bendtner fremdeles i den norske klubben Rosenborg.

Paret fikk ingen barn sammen. Bendtner har imidlertid en sønn, Nicholas Bendtner, fra et tidligere forhold med Caroline Iuel-Brockdorff.

LES OGSÅ: Brudd etter «Skal vi danse»: - Mørkt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer