Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud:

Uenige om bryllupsplanene

«Farmen»-parets ideelle bryllupsdag ser helt forskjellig ut.

FARMEN: Farmen-Tonje- og Lene gir oss en omvisning hjemme. Foto: Frank Karlsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av april kunne «Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik (31) og Lene Sleperud (32) røpe at de venter sitt første barn. Bare noen uker senere ble det også kjent at paret venter en gutt.

Duoen fikk mye oppmerksomhet etter sin deltakelse i «Farmen», der de valgte å holde forholdet skjult fra de andre deltakerne i programmet. Siden den gang har de blant annet forlovet seg på direktesendt TV samt vært å se i TV-programmet «I lomma på Silje».

Og nå skal de altså bli foreldre for første gang. Det har med andre ord skjedd mye i livene til Lene og Tonje siden «Farmen»-deltakelsen.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

Vil ikke skje med det første

Det var i 2019 paret ble forlovet. Frieriet fant sted under beste sendetid på Gullruten-utdelingen og foregikk i salen blant publikum, hvor Tonje gikk ned på ett kne.

- Nå har vi faktisk hytte og leilighet, så jeg tenkte å spørre deg: «Vil du gifte deg med meg?» spurte hun, før en tydelig preget Lene reiste seg opp og svarte med et rungende ja.

Med en forlovelse følger det som regel med et bryllup, men da Tonje fortalte om deres første date til KK i fjor, kunne hun imidlertid røpe at Lene hadde litt andre tanker om barn og giftemål, enn det hun har i dag.

- På første date sa Lene: «Jeg skal aldri gifte meg, aldri få barn, og ikke har jeg noen tro på langvarige forhold.» Jeg husker jeg svarte: «Jeg skal gifte meg, jeg skal ha fem barn, og jeg tror man må jobbe for å ha et langvarig forhold», fortalte Tonje til magasinet den gang.

STORT BRYLLUP: Lene Sleperud har en drøm om et stort bryllup. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
STORT BRYLLUP: Lene Sleperud har en drøm om et stort bryllup. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer

Nå har imidlertid Lene snudd på begge fronter, men når Se og Hør er hjemme hos paret kan hun imidlertid fortelle at en bryllupsfest ikke vil skje med det aller første.

- Vi skal ha et svært bryllup når det først skjer, og det er derfor jeg har lyst til å vente litt til vi har spart opp nok penger, innrømmer hun.

Uenig

Til tross for at bryllupsplanene er satt på vent, kan duoen røpe at når det kommer til organiseringen av en skikkelig bryllupsfest, er de svært ulike.

- For min del kan vi gjerne ta det på en låve med en ku som ringbærer, innrømmer Tonje lattermildt.

«FARMEN»-HYTTA: Tonje Garvik vant Farmen i 2018, nå viser hun og kjæresten Lene Sleperud fram «Farmen»-hytta i programmet «I lomma på Silje». Video: Viaplay Vis mer

Lene har derimot litt flere punkter på listen sin over hvordan den spesielle dagen skal se ut.

- Jeg ser for meg at vi kommer inn med sjøfly. Vi har sjampanjetårn, og alle venner og familien er der. Det blir ganske mange, alle er velkomne, forteller hun ivrig om drømmebryllupet sitt, og legger til:

- Vi skal ha den middagen med band, og det skal bli stort.

Lene og Tonje innrømmer at de også har et ulikt syn på hvor høyt budsjettet skal være til bryllupsdagen.

ULIKT BUDSJETT: Paret legger ikke skjul på at de har ulike tanker om hvor mye penger de skal legge i bryllupet. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
ULIKT BUDSJETT: Paret legger ikke skjul på at de har ulike tanker om hvor mye penger de skal legge i bryllupet. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer

- Jeg tror kanskje Lene sine planer er ca. 300 000 til 400 000 dyrere enn mitt budsjett. Mitt stopper på rundt 200 000 til 250 000, forklarer Tonje.

Hun tror nemlig at Lenes dårlige spareevner er grunnen til den høye summen.

- Konsept rundt sparing, det har jeg, men jeg har ikke helt peiling på hvor mye et bryllup koster, innrømmer Lene.

LES OGSÅ: Røper kjønnet på babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer