Uenige om bryllupsplanene

I fjor forlovet Triana Iglesias seg med rapperen Mikael Kristian Gabriel Sohlman, men de er ikke helt enige om hvordan bryllupet skal bli.

- NÆRT FORHOLD: Triana og Mikael klarte ikke å skjule sine hete følelser for hverandre på vei inn til plateselskapet Universal Musics lokaler i Helsinki i 2015. Foto: All Over Press
- NÆRT FORHOLD: Triana og Mikael klarte ikke å skjule sine hete følelser for hverandre på vei inn til plateselskapet Universal Musics lokaler i Helsinki i 2015. Foto: All Over Press Vis mer

(Seoghør.no): I november 2015 avslørte «Paradise Hotel»-programlederen Triana Iglesias (35) at hun hadde funnet kjærligheten med den 9 år yngre, finske rapperen Mikael Kristian Gabriel Sohlman (27).

Rett før 2016 bikket over til 2017 avslørte paret på sosiale medier at de hadde tatt forholdet et steg videre - og forlovet seg.

Nå avslører den populære programlederen i VG-podcasten «Harm og Hegseth» at hun og forloveden er uenige om bryllupsplanene.

- Jeg vil jo helst bare dra til Vegas og gifte meg der. Men han vil ikke det, han vil ha stort bryllup. Jeg kan godt ha en stor fest, men jeg bare føler at det hadde vært så kult å gifte seg i Vegas, bare stikke av, forteller hun i podcasten.

Saken fortsetter under bildet.

Hvis Triana får overtalt kjæresten til Vegas-bryllup, følger de i fotsporene til blant andre vær-profilen Eli Kari Gjengedal og artisten Mariann Aas Hansen.

Også blogger Kristin Gjelsvik og kjæresten Dennis Poppe Thorsen har giftet seg i Las Vegas, men det var kun et spontant tv-stunt.

Klipp fra "Det beste vorspielet": Paradise-paret Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen gifter seg i Las Vegas. Vis mer

Og om paret faktisk blir enige om å arrangere et stort bryllup, vil Triana gifte seg et sted hvor alle deres nærmeste kan delta:

- Jeg vet ikke, i så fall så må jeg gjøre noe der jeg kan ha alle.

- Jeg kunne gjerne ha reist til Mauritius (øystat i det sørvestlige Indiahavet, journ.anm.) og gifte meg, men da får jeg ikke hatt med alle, fordi alle kan ikke reise dit. Så kanskje bare sånn sommerbryllup med markblomster, beite og, ja, havfruekjole, avslører hun.

Programlederen vil ikke fortelle når de skal gifte seg, men forsikrer om at det ikke blir i 2017.

- Jeg er så forelska at jeg nesten dør

Da Seoghør.no møtte realityprogramlederen på Gullruten-utdelingen i mai 2016 flommet hun over av kjærlighetserklæringer.

- Han er SÅ bra. Jeg er så forelska at jeg nesten dør. Jeg har fått meg verdens beste kjæreste og han er bare alt, sa hun til Seoghør.no den gang.

- Hva er det beste ved han?

- Alt! Til og med de dårlige sidene hans. Alt er så bra, jeg er på det nivået der, sa Triana og lo.

Saken fortsetter under bildet.

Paret møttes da de begge deltok på det internasjonale billøpet «Gumball 3000», og modellen deler stadig kjærlige bilder av kjæresten i sosiale medier.

Overrasket med frieri

Og nyttårsferingen i fjor ble altså alt annet en kjedelig for hele Norges Triana. Mens hun og kjæresten feiret overgangen til det nye året sammen, gikk han nemlig ned på kne og fridde.

På sin Facebook-side la rapperen ut et bilde av hånda til både han og Triana, der man tydelig ser en stor og glitrende ring på tv-stjernens ringfinger.

«Hun sa ja» skrev han, etterfulgt av emneknaggene «#nextlevel» og «#offthemarket», og det var tydelig at fansen hans satte pris på frieriet.

Saken fortsetter nedenfor.

I kommentarfeltet strømmet gratulasjonene på.

Triana la også ut et bilde i sosiale medier der ringen kom til syne.

«Shit just got real ... I told you My man Was a Jedi», delte hun på Instagram, sammen med et bilde av de to som kysser.

Lyset traff steinen på ringen hennes slik at den får stor plass på fotografiet. Også i hennes kommentarfelt rant gratulasjonene inn fra både kjendiser og venner.

Shit Got Real.... 🖤💍 I told you My man Was a Jedi. #tatooine

Et innlegg delt av Triana Iglesias (@trianaiglesias)

LES OGSÅ: Snakker endelig om det tøffe bruddet