Jakob Ingebrigtsen & Elisabeth Asserson

Uenige: - Det må hun finne seg i

Dette er Jakob Ingebrigtsen og forloveden uenige om.

UENIGE: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson er helt uenige om dette. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
UENIGE: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson er helt uenige om dette. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Idrettsfenomenet Jakob Ingebrigtsen (22) fra Sandnes ble skrevet inn i historiebøkene etter sin triumf på 1500 meter i OL i Tokyo.

22-åringen fortsetter å imponere en hel idrettsverden, og naturligvis også forloveden Elisabeth Asserson (23), som stadig er å se ved hans side under mesterskap.

Overfor Nettavisen kan imidlertid paret røpe at det ikke er alt de er enige om hva gjelder Ingebrigtsen treningstaktikker.

- Betaler for gildet

Uenigheten gjelder nemlig høydehustrening, som innebærer at en utøver oppholder seg i et hus eller rom, også kalt høydehus, der man senker oksygentrykket og simulerer at man er på et høyere nivå enn det man egentlig er.

Ingebrigtsen-familien har i lang tid vært klar i sin tale hva gjelder forbudet for denne teknikken, og at Norge måtte fjerne vedtaket. I 2021 ble det endelig vedtatt, men Ingebrigtsen etterlyser fortsatt ekspertise på området.

Det er liten tvil om at 22-åringen er investert i høydehustrening, og overfor Nettavisen forteller han om ulike muligheter for å installere høydehustrening i hjemmet.

Asserson er imidlertid ikke like begeistret over at høydehusene skal bli med hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.