SHREK: Everett har en av stemmene i Shrek, sammen med blant andre Mike Myers, Antonio Banderas og Cameron Diaz. Foto: All Over Press
SHREK: Everett har en av stemmene i Shrek, sammen med blant andre Mike Myers, Antonio Banderas og Cameron Diaz. Foto: All Over PressVis mer

Uelsket og ubrukt

Skuespiller Rupert Everett føler seg uelsket og ubrukt.

SEHER.NO: "My best friends wedding"-stjernen Rupert Everett (48) føler seg både uelsket og ubrukt.


Den homofile skuespilleren tror hans seksuelle legning er årsaken til at han ikke får nok filmroller, skriver The Mirror.


- Det er ikke ideelt å være homoseksuell i min bransje. Jeg er for eksempel like god som Hugh Grant på alle områder og kan gjøre de samme tingene, men se på de rollene han får. Han jobber hele tiden, og jeg jobber nesten aldri, sier Everett.


Skuespilleren har tidligere sagt at han mener homofile diskrimineres i underholdningsbransjen.


- Homser blir uten tvil diskriminert i underholdningsbransjen. De heterofile får spankulere ned den røde løperen med en vakker pike og alt fungerer fint, mens de homofile må moderere seg og gjøre uavhengige filmer. Likevel kunne jeg gjort alle filmene Hugh Grant gjør.For å være filmstjerne må du ha en vakker kjæreste, og for Hugh hjalp det med Elizabeth Hurley. Det er en trofé-jobb. Du trenger mye energi for å ha en trofé-kjæreste og jeg tar av meg hatten for de som klarer det, har Everett tidligere uttalt.


LES OGSÅ: - Fra danser til sexy lesbe