Katy Perry:

- Ubetinget kjærighet

Popstjernen letter på sløret om foreldrerollen.

STOLTE FORELDRE: Katy Perry og Orlando Bloom har en datter sammen. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB
STOLTE FORELDRE: Katy Perry og Orlando Bloom har en datter sammen. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer ble stjerneparet Katy Perry (36) og Orlando Bloom (44) foreldre sammen for første gang.

- Velkommen til verden, Daisy Dove Bloom. Vi svever av kjærlighet og beundring for den trygge og sunne ankomsten til datteren vår, delte de i en uttalelse til UNICEF som de begge er ambassadører for.

Mens dette er «Roar»-sangerens første barn, så har Bloom sønnen Flynn (10) med ekskona og supermodellen Miranda Kerr (38).

«Ubetinget kjærlighet»

Nå avslører popstjernen at hun i utgangspunktet var nølende med tanke på foreldrerollen.

- Jeg var nervøs for å bli mor, forteller hun til L'Officiel.

Magasinet skriver videre at Perry gjennomgikk en «healende reise» for å lære hvorfor hun slet med en slik usikkerhet, og at hun til slutt fant grunnen.

- Nå forstår jeg det. Dette er å leve. Hver dag for meg nå er typisk «Når kan vi gå en tur? Når kan vi dra å svømme?» I godt og vel 12 år eksisterte ikke disse småtingene for meg, forklarer hun, og fortsetter:

OVERRASKER: «Slik har du aldri sett Katy Perry før» blir trolig riktig å si til videoen som hennes forlovede, Orlando Bloom, la ut på Instagram forleden. Video: Rød Løper/@Orlandobloom Vis mer

- Det var fantastisk å leve vilt og galt i mange år, men noen ganger er det fint å bare kaste ball på gresset og se datteren din le av de små gledene som at hunden henter ballen for henne.

36-åringen forteller også at hun synes det er deilig å ha ansvaret for et annet liv etter å ha kun fokusert på seg selv og sin egen karriere i evigheter. Og kjærligheten hun nå opplever fra datteren, kan ikke sammenlignes med noe.

- Som artist har jeg alltid lent meg på kjærlighet, aksept og validering fra verden utenfor, og den er til tider vaklende. Når man får barn har man noen som ser på deg uten å vite noe om resymeet ditt eller bankkontoen din, men som bare elsker deg. Ubetinget kjærlighet. Det er alt jeg lette etter, innrømmer hun, ifølge magasinet.

Ingen hast med bryllup

Vesle Daisy har nå rukket å bli ni måneder, og mens Bloom i høst kunne avsløre at datteren har arvet sin berømte mors blå øyne, så har også Perry uttalt seg om at det er fascinerende å se hvor fort babyen utvikler seg.

- Jeg har sett datteren min forandre seg så mye de siste fem månedene, og når jeg ser på bilder, tenker jeg «wow». Du kan se tid i menneskelig form, og det er … Nå har hun fått bollekinn, røpet artisten i januar.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Katy Perry og Orlando Bloom ble kjærester for første gang i 2016, før de i 2017 gikk fra hverandre en kort periode. Året etter fant de derimot tilbake til hverandre, og siden den gang har gladnyhetene kommet nærmest som perler på en snor.

På valentinsdagen i 2019 gikk «Ringenes Herre»-stjernen ned på kne og fridde, og nyheten om forlovelsen delte de begge på Instagram.

«Full bloom», skrev hun under bildet, mens han skrev «Lifetimes».

Da paret hadde vært forlovet i fem måneder, innrømmet «Teenage Dream»- stjernen at hun ikke hadde noe hastverk med å gifte seg.

- Jeg synes vi har det bra. Vi jobber hardt for å legge et vakkert fundament før vi starter å bygge et gigantisk hus.

- Det er viktig for oss å gjøre et arbeid før vi tar fatt på det neste, virkelige store skrittet. Vi har begge vært gift før, og det er ikke det samme når man er i trettiårene, forklarte hun i et intervju med Cosmopolitan.

LES OGSÅ: Forlovet: - Brakk meg da jeg så ringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer