KYSSER: Megan og Amanda kysser i en scene i skrekkfilmen "Jennifer's Body".  Foto: Stella Pictures
KYSSER: Megan og Amanda kysser i en scene i skrekkfilmen "Jennifer's Body". Foto: Stella PicturesVis mer

- Ubehagelig å kysse Megan

Selv ikke "verdens mest sexy kvinne" klarte å blidgjøre filmstjernen.

SEHER.NO: "Transformers"-stjernen Megan Fox (23) hadde rett da hun snakket om den heftige kyssescenen med Amanda Seyfried (23) i filmen "Jennifer's Body".

- Jeg tror hun var ekstremt ukomfortabel, eller jeg tror ikke det, jeg vet det. Hun var absolutt ikke komfortabel og det var mye latter og fnising mellom opptakene, sa Megan til MTV News, og påpekte at hun selv var meget komfortabel med det hele.

I filmen "Jennifer’s Body" spiller Megan en demon som tar livet av gutter ved å forføre dem, før hun retter oppmerksomheten mot Amanda.

Nå bekrefter "Mamma Mia"-stjernen Seyfried det Megan Fox antok. Spesielt var det vanskelig for henne å se filmen sammen med moren sin.

- Mamma og pappa hadde akkurat sett en film med meg og nakenhet. Moren min så meg ha sex med to forskjellige mennesker på film. Hun vet det er skuespill, men det er ikke nødvendigvis greit for meg, sier hun ifølge Female First.

- Det var vanskelig da mamma satt seg ned med meg for å se "Jennifer's Body". Det var første gang jeg gjorde en ordentlig kyssescene med en kvinne. Det var bare rart. Det var jo en dame. Med en damelukt. Det føltes bare ubehagelig for meg.

Likevel føler Amanda seg bra etter hun har spilt inn slike scener.

- Jeg har en kjærlighetsscene med Julianne Moore i "Chole". Når man er ferdig med noe sånt, tenker man bare: "Å Gud, jeg klarer alt. Jeg hadde akkurat sex med en kvinne!"

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det føles mye tryggere