«Paradise Hotel»:

Uavklart om «Paradise»-fremtid

På grunn av programlederens graviditet, er det nå usikkert hva som vil skje med det populære realityprogrammet.

UVISST: Triana Iglesias har vært programleder for realityprogrammet «Paradise Hotel» siden oppstarten i 2009. Nylig kom imidlertid nyheten om at Iglesias venter sitt første barn sammen med forloveden Mikael Gabriel. Hva som skjer med Iglesias programlederrolle nå er dermed uvisst. Foto: Andreas Fadum
UVISST: Triana Iglesias har vært programleder for realityprogrammet «Paradise Hotel» siden oppstarten i 2009. Nylig kom imidlertid nyheten om at Iglesias venter sitt første barn sammen med forloveden Mikael Gabriel. Hva som skjer med Iglesias programlederrolle nå er dermed uvisst. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke kom nyheten om at «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (38) venter sitt første barn, sammen med forloveden Mikael Gabriel (30). Det avslørte hun selv på Instagram, i et innlegg som senere er blitt slettet.

I etterkant delte programlederen et tilsvarende innlegg, der hun takket for all støtte hun og forloveden hadde mottatt etter at de delte nyheten.

«Jeg er vanligvis god med følelser, men med alle hormonene som løper løpsk i kroppen er dette overveldende for meg, og jeg har aldri vært så emosjonell før. Tusen takk for alle velsignelser og alle nydelige meldinger etter kunngjøringa vår. Jeg er mer enn takknemlig for all støtte, og jeg er fylt med kjærlighet», skrev hun på Instagram, til et bilde der man tydelig kan se den voksende babymagen.

Ikke avklart

Den hyggelige babynyheten har imidlertid gjort at det hersker tvil rundt hva som vil skje videre med det populære realityprogrammet.

Til Se og Hør forteller Thomas Horni, pressekontakt i TV3, at det hittil ikke er bestemt hva som vil skje med innspillingen.

- Vi gleder oss stort på Trianas vegne. Når det gjelder hva som skjer videre med «Paradise Hotel», er det ikke avklart ennå, sier Horni.

FØLSOMT: Selv programleder Triana Iglesias tar til tårene når Thea Gudmundsen leser opp et svært personlig brev i en parseremoni på «Paradise Hotel». Video: TV3 Vis mer

Overfor Se og Hør forteller Triana Iglesias at hun heller ikke har fått høre hva som vil skje med hennes programlederrolle i realityprogrammet.

- Når det kommer til «Paradise» vet jeg ikke hvordan det blir ennå, sier Iglesias til Se og Hør.

De fleste forbinder nok «Paradise Hotel» med Iglesias' ansikt utad som programleder. Hun har nemlig ledet den norske utgaven av realityserien helt siden 2009. Og for sin programlederrolle har hun blitt nominert til publikumsprisen under Gullruten i 2016 og 2018.

Hvis Iglesias som følge av graviditeten blir byttet ut med en annen programleder, vil dette være første gang det blir et programlederbytte siden seriens start for elleve år siden.

RØPER HEMMELIGHETER: «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias røper detaljer folk flest kanskje ikke visste om der populære programmet. Video: Jonas Scheie Hammer / Edit: Kine Falch Vis mer

Alltid like spent

Som programleder for realityprogrammet siden 2009 har Iglesias naturlig nok en rekke minner fra de tidligere sesongene av «Paradise Hotel». I 2016 trakk hun imidlertid frem et spesielt øyeblikk fra realityprogrammet.

- Da Vida slapp kula. Hun sto i finalen mot Miguel. Ikke fordi jeg heiet mer på Vida enn på Miguel - jeg pleier å være ganske nøytral når jeg står der - men det at hun slapp kula, og måten hun gjorde det på var så overraskende, så jeg fikk litt sjokk da jeg sto der, og det var veldig gøy, uttalte hun til Se og Hør den gang.

Til tross for at Iglesias har vært programleder for «Paradise Hotel» i en årrekke, avslørte hun i 2017 at hun er like spent hver gang hun skal møte deltakerne for første gang.

BESTE ØYEBLIKK: Triana Iglesias er i gang med sin ellevte sesong som programleder for TV3-realityserien «Paradise Hotel». Her ramser hun opp sine favoritter gjennom tidene! Video: Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Jeg gleder meg veldig til ny sesong og nye deltakere. Det er alltid så spennende å se hvordan deltakerne blir etter et par dager inne på hotellet, for de oppfører seg fort helt annerledes. Selv om dette blir niende året jeg gjør dette, føles det helt nytt hver gang, har hun tidligere uttalt til Se og Hør.

Programlederen har tidligere bevist at hun gjerne sier ifra dersom hun opplever at noen oppfører seg dårlig inne på hotellet.

I I 2009 tok hun nemlig et oppgjør med to av de kvinnelige deltakerne.

- Jeg takler ikke når folk er slemme mot hverandre. Jeg synes rett og slett ikke at det er greit, og da føler jeg at jeg er nødt til å si noe, og hadde gjort det igjen, har hun tidligere sagt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Tinder-profil avslørte «Paradise Hotel»-deltaker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer