- UANSVARLIG: Psykologen Leslie Seppinni mener det vil være uansvarlig av Brangelina å få flere barn nå. Foto: STELLA PICTURES
- UANSVARLIG: Psykologen Leslie Seppinni mener det vil være uansvarlig av Brangelina å få flere barn nå. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Uansvarlig å få flere barn

Psykolog hardt ut mot Angelinas adopsjons-ønske!

SEHER.NO: For drøye tre måneder siden fødte hun tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline, og nylig avslørte hun at hun vil adoptere flere barn.

At seksbarnsmoren Angelina Jolie (33) drømmer om en stor familie er det ingen tvil om.

Men nå advarer en psykolog henne mot å få flere barn.

- Å få flere barn når man er en travel skuespillerinne med masse oppgaver, er uansvarlig, sier psykologen Leslie Seppinni ifølge New York Daily News.

Jolie og kjæresten Brad Pitt (44) har som kjent de nevnte tvillingene, samt én biologisk datter på to år - Shiloh og tre adopterte barn - Maddox, Pax og Zahara.

Nå forteller Seppinni at Angelina må velge mellom barna og karrieren.

- Det er utrolig viktig at små barn får mye tid sammen med sin mor. Daglig kontakt! Det er et krav jeg har vanskelig for å se at Angelina skal kunne oppfylle. Derfor må hun la være å få flere barn.

Seppinni mener at sånn som det er nå, så vil det bli de eldste barna som tar vare på de minste, og det er ifølge psykologen en dårlig løsning...

Og nå kan de se ut til at Angelina har hørt på Seppini, for tidligere denne uken fortalte hun at skuespiller-yrket måtte legges på hylla en god stund, dersom hun og Brad vil ha flere barn.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Porno-Jenna viser babymagenLik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.