Heidi og Frank Løke:

- Uansett hva han gjør, så skal han kle av seg

Heidi Løke avslører storebrorens uvaner.

SØSKEN: Frank Løke og Heidi Løke bryter håndbak og forteller om hverandre. Video: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer Vis mer Vis mer
Publisert

Søsknene Heidi (35) og Frank Løke (38) har begge vært store navn i håndballsporten gjennom årene, og er kjent for sitt sterke konkurranseinstinkt.

Spesielt Frank, som tidligere i år var å se i «Farmen kjendis» på TV 2, har dessuten skapt et utall overskrifter i pressen den siste tiden.

Blant annet 38-åringens tendens til å kaste klærne på Instagram, var et av temaene da duoen fra Sandefjord fikk en rekke spørsmål som de skulle svare på om hverandre.

  • Se video øverst i saken!
SPORTY SØSKEN: Frank og Heidi Løke er begge profilerte navn innen håndballsporten. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
SPORTY SØSKEN: Frank og Heidi Løke er begge profilerte navn innen håndballsporten. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

På spørsmål om hva som er Franks uvaner, svarer søsteren at hun er nødt til å nevne at han alltid går i bar overkropp.

- Uansett hva han gjør, så skal han kle av seg, sier 35-åringen, og får raskt tilsvar fra en lattermild storebror.

- Det er den varmeste sommeren ever nå, da må jeg jo få ta av meg noen klær.

Saken fortsetter nedenfor.

Nesten naken på sykkelritt

At Frank er glad i å gå lettkledd er ingen hemmelighet. Nylig havnet han på akutten etter å ha deltatt i et sykkelritt med et noe uvanlig klesvalg: en mankini.

Nå skal det sies at antrekket ikke var helt frivillig, da det kom som et resultat av et veddemål han hadde med Instagram-følgerne sine.

- Jeg løp «Bergen Open» i mankini, og hvis jeg fikk 10 000 likerklikk skulle jeg sykle «Jotunheimen rundt» i samme outfit. Jeg fikk det, så da måtte jeg jo gjøre det, sa 38-åringen til Se og Hør.

Alt gikk imidlertid ikke som planlagt for den konkurransedrevne 38-åringen. Etter å ha kommet i mål startet det ene låret å hovne opp, og han ringte legevakten - og ble sendt videre til akutten.

Saken fortsetter nedenfor.

Etter et døgn på akutten kunne legene fortelle, ifølge Løke, at han heldigvis ikke har pådratt seg noe alvorlig. Likevel måtte han ta det med ro, og følge med på det opphovnede benet de neste dagene.

- Jeg har fått en infeksjon i kroppen. Jeg går nå på en antibiotikakur, og må følge med på utviklingen av benet. Det er fremdeles veldig vondt.

Mystisk flørt

I februar ble bruddet mellom Frank og kona Anette kjent, og i etterkant har 38-åringen vært svært hemmelighetsfull rundt kjærlighetslivet sitt.

I påskeferien delte den tidligere håndballspilleren og «Farmen kjendis»-profilen en rekke bilder fra sitt opphold i Alicante på Instagram, der en uidentifisert kvinne stjal mesteparten av oppmerksomheten.

På tross av at Løke selv, med sin flittige bildedeling, sørget for å sette fart på ryktene om en mulig ny kjæreste - holdt han likevel kortene tett til brystet.

- Folk trenger ikke å få vite alt, fortalte han til Se og Hør.

Løke kunne kort tid senere fortelle at han og kvinnen var på tur sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

TIDLIGERE HÅNDBALLPROFF: Frank Løke har mange år bak seg som spiller på det norske håndballandslaget. Her er han avbildet i Sverige i 2011, under VM-kampen mellom Norge og Island. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
TIDLIGERE HÅNDBALLPROFF: Frank Løke har mange år bak seg som spiller på det norske håndballandslaget. Her er han avbildet i Sverige i 2011, under VM-kampen mellom Norge og Island. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

Han ville riktignok ikke definere det som en kjærlighetsferie.

- Det er ei god venninne, og en flørt. Vi koser oss og har det fint, sa han til Se og Hør på telefon fra Alicante.

I videoen øverst i saken kan også lillesøster Heidi hinte til at det har blitt litt flørting på storebroren de siste månedene.

På spørsmål om hvor mange kjærester Frank har hatt, svarer hun først at han ikke har hatt så mange, men at det den siste tiden «er litt vagt».

- Neida, han har ikke hatt så mange kjærester, legger hun til med et lurt smil.

LES OGSÅ: - Jeg så bruddet komme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer