John Arne Riise:

- Uaktuelt med et fast forhold

Den tidligere fotballstjernen letter på sløret om singeltilværelsen.

SINGEL: John Arne Riise åpner seg om hvordan det har vært å være singel. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SINGEL: John Arne Riise åpner seg om hvordan det har vært å være singel. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det var i april i fjor at den tidligere fotballstjernen John Arne Riise (41) og Louise Angelica Riise (31) bestemte seg for å gå hver til sitt, etter ni år sammen. Eksparet giftet seg i 2014 og fem år senere, i august 2019, fikk de sønnen Colin sammen.

Nå har imidlertid 41-åringen vært singel i nærmere ett år og bor for tiden alene i Haugesund, hvor han er trener i Toppserien for kvinner.

I denne ukens episode av Martine Halvorsens (24) podkast «Sykt Ærlig med Martine», åpner han seg mer opp om hvordan singeltilværelsen har vært.

HJELPER EKSEN: John Arne Riise hjelper ekskjæresten Louise Angelica Riise med oppussing. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Det er ikke aktuelt

I løpet av episoden forteller Riise at han med tiden er åpen for å date og ha det gøy. Han er imidlertid skråsikker på én ting.

- Akkurat nå er det ikke aktuelt med noe fast på damefronten. Jeg har vært gift tre ganger og det funket visst ikke for meg. Og med den jobben jeg har i tillegg, så vil jeg ha den friheten til å kunne gjøre den jobben jeg gjør, uten å være avhengig av noen andre, innrømmer han.

41-åringen forklarer videre at han er en veldig sosial person med mye energi, men at han nok ikke er den heteste på datingmarkedet akkurat nå.

Videre påpeker han at han ikke tror det er så mange kvinner som vil ha en mann som har vært gift tre ganger. I tillegg vil han heller ikke ha flere barn, og mener derfor selv at det kan bli vanskelig.

- Det er tydeligvis ikke noe som passer for meg, og det er jeg ærlig på. Jeg tror det har noe med det livet jeg lever og jobben jeg har hatt. Jeg har vært egoistisk og veldig opptatt av meg selv. Det kommer til et punkt hvor du kanskje glemmer de rundt deg, noe som også påvirker både hverdagen og forholdet, sier han om hvorfor han ikke vil ha et fast forhold nå.

Overfor Se og Hør, gjennom sin manager Erland Bakke, sier John Arne at han ikke har dårlig tid med å gå inn i et nytt forhold.

- Man vet aldri hva som skjer fremover. Livet endrer seg raskt, men jeg er ikke der hvor kjæreste er et tema akkurat nå. Har ikke dårlig tid og trives som singel, sier han.

SLEIT MED Å FÅ BARN: Louise Angelica Riise og John Arne Riise ønsket lenge å få barn, men det tok en stund før det ble virkelighet. Derfor har det vært viktig for Louise Angelica å være åpen - og dette tenker hun om flere barn. Video: Steffen Pettersen/Marcus Brenden/Ingebjørg Iversen Vis mer

Solgte huset

I etterkant av bruddet mellom John Arne og Louise ble det kjent at sistnevnte hadde kjøpt seg leilighet, som hun brukte sommeren og høsten på å pusse opp - med god hjelp av John Arne.

Mens de fortsatt var et par bodde den lille familien i Tønsberg, da John Arne var fotballtrener for det lokale laget der.

Før jul kom imidlertid nyheten om at eksparet hadde besluttet å selge huset, i forbindelse med den nevnte flytten til Haugesund.

- Jeg gleder meg til nye utfordringer og nye opplevelser. Dette er et bra steg for min karriere, og fokuset blir på jobben og det å se Colin og Louise så mye som mulig. Dette finner vi en bra løsning på, sa John Arne via sin manager den gang.

LES OGSÅ: Dette sier han etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer