- Uaktuelt at jeg skal slåss

Kristopher Schau overlater nevekampene til andre i sin nye TV-serie.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til våren er Kristopher Schau (42) klar for vold på TV med programmet «Folk som slåss» på TV-kanalen MAX.

I programmet reiser Schau rundt og følger personer som driver med kampsport på ulike måter. Men å delta selv har vært helt uaktuelt.

- Det var noen som lurte på om jeg skulle delta selv, men det skal jeg ikke. Jeg har ikke vurdert å kaste meg inn i kampen en gang, jeg prøver bare å lage et «ålreit» portrett av folkene vi møter og landene vi er i, sier Schau.

Hvordan programmet blir til slutt er ikke sikkert ennå, programmet er nemlig fortsatt under innspilling.

- Vi er på opptak nå, så det er lange turer og mye jobb. Jeg har ikke sett noen av opptakene ennå. I morgen drar jeg til Island og Canada, så blir det klipping når jeg kommer hjem, sier Schau til Seoghør.no.

HER KAN DU FÅ MED DEG UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV


Dette er Schaus første programlederjobb siden 2007. Noen av de siste arbeidsoppgavene hans har vært av den mer alvorlige sorten. Han har blant annet dekket rettssaken etter terrorangrepene for Morgenbladet, og skrevet bok om begravelser.

- Jeg har alltid vært opptatt av MMA, og synes det er fascinerende. Og nå fikk jeg sjansen. Så ville TVNorge ha det, så da var det greit, sier han til Seoghør.no.

Se video med klipp fra programmet øverst i saken!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Sier ikke nei takk til groupies

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer