ØNSKES AV FLERE: Til tross for at han ikke ble trodd på noen punkter av retten, og funnet skyldig i den såkalte Mikel-saken, er Morgan Andersen en ettertraktet leder i norsk toppidrett. Foto: SCANPIX
ØNSKES AV FLERE: Til tross for at han ikke ble trodd på noen punkter av retten, og funnet skyldig i den såkalte Mikel-saken, er Morgan Andersen en ettertraktet leder i norsk toppidrett. Foto: SCANPIX Vis mer

- Uaktuelt å jobbe for Stjernen

- Jeg er glad i Stjernen, men kommer ikke til å jobbe for dem, sier Morgan Andersen til Seher.no.

SEHER.NO: To uker etter at han ble dømt for dokumentfalsk og falsk anmeldelse ønskes Morgan Andersen velkommen tilbake til idretten. Ifølge VG ønsker moderklubben Stjernen Hockey å ta en prat med den tidligere FFK-direktøren i løpet av våren.

Men hovedpersonen selv ser det som totalt uaktuelt med en retur til hockeyens verden.

- Må vurdere tilbudene
- Jeg setter stor pris på fine ord fra Stjernen-ledelsen. Men akkurat nå er jeg i en jobbsøkerprosess, og må vurdere de ulike tilbudene jeg har fått. Jeg er glad i Stjernen, men dessverre er det nok uaktuelt å jobbe for dem - selv om klubben har gitt meg veldig mye opp gjennom årene, sier Morgan Andersen til Seher.no.

Stjernens styreleder Runar Helgesen på sin side legger overfor VG ikke skjul på at klubben svært gjerne skulle knyttet til seg Andersen.

- Vi kjenner Morgan fra barnsben av og har ingen betenkeligheter. Det hadde vært veldig bra for oss om vi hadde klart å huke tak i ham, sier han til avisa.

Bestemmer seg snart
Samtidig avslører Helgesen at flere i klubben har snakket med den tidligere hockeyspilleren den siste tiden. Det bekrefter også Morgan Andersen selv overfor Seher.no.

- Jeg snakker ofte med både direktør Svein Hansen og trener Ulf Weinstock. Men foreløpig har ingen henvendt seg til meg direkte med et jobbtilbud, sier han.

De neste dagene skal Andersen, som mistet jobben i FFK etter at han ble dømt i "Mikel-saken", bestemme seg for hva framtiden vil bringe.

- Jeg kommer nok til å ta en avgjørelse før helgen, avslører han.

- Forferdelig trist
Etter å ha blitt dømt i Oslo Tingrett 26. mars, la Morgan Andersen ikke skjul på på at det var en tung dag for han selv, og ikke minst for familien.

- Alt er bare forferdelig trist. I to og et halvt år har jeg vært gjennom et helsemessig helvete. Det hele er et spørsmål om hvor mye jeg tåler rent fysisk og mentalt - og hvor mye av det som vil gå utover resten av livet mitt. Det er en stor påkjenning, sa han til Seher.no den gang.

- Det at jeg nå ikke får fortsette, gjør at den yrkesveien jeg har valgt ikke lenger gjelder. Og jeg har tross alt et forsørgeransvar og visse forpliktelser. Nå er jeg bare nødt til å finne meg en ny jobb. For jeg vil være en god far og en like god ektemann, sa han.

LES OGSÅ: - Alt er bare forferdelig trist