MISHANDLING: Anna Anka mener foreldre mishandler barna sine ved å gi dem dårlig mat. Selv er hun opptatt av å lære barna sine til å leve sunt. Her med sønnen Eli. Foto: TV3
MISHANDLING: Anna Anka mener foreldre mishandler barna sine ved å gi dem dårlig mat. Selv er hun opptatt av å lære barna sine til å leve sunt. Her med sønnen Eli. Foto: TV3Vis mer

- Uakseptabelt med feite barn

Anna Anka mener foreldre mishandler barna sine med feil kosthold. Se video!

Se Anna Anka snakke om overvektige barn nederst i saken!

SEHER.NO: Anna Anka ble en av skandinavias mest omtalte TV-personligheter etter at hun medvirket i suksessprogrammet "Svenske Hollywoodfruer". Denne sommeren har hun vært å se som krevende arbeidsgiver i "Anna Anka søker assistent" på TV3, og i høst går hun igang med et nytt TV-konsept der hun skal hjelpe overvektige svensker å gå ned i vekt.

- Jeg elsker å gjøre TV. Jeg har hatt ulike prosjekt hver gang, så alle showene har vært forskjellige. Dette med helse og trening er en stor lidenskap for meg og har alltid vært en stor del av mitt liv. Jeg synes det var viktig og dele dette med meg og lære folk om helse og trening og hvordan skal skal forebygge sin alderdom, sier Anna Anka til Seher.no om sin nye programserie.

Anka har tidligere gjort karriere som personlig trener for rike og berømte i Hollywood, og hennes sunne livsstil har hun også overført på sine to barn. Tidligere har Hollywoodfruen uttalt at hun ikke lar sine barn drikke Coca-Cola.


- Jeg synes det er viktig som forelder at man skal lære barna å spise sunt og ta vare på seg selv. De skal være i bevegelse, og ikke sitte å spille TV-spill hele dagen. De må gå ut i parken, bruke fantasien sin og være i den virkelige virkeligheten, sier Anna Anka.

Overvekt blant barn er et stadig økende problem, og Anna Anka sier til Seher.no at foreldre bør begynne å ta ansvar for sine barns kosthold.


- Jeg synes ikke det er akseptabelt. Vi som foreldre er der for at vi skal lære bort. Vi skal guide disse barna. Når du ser en mamma sitte å stappe inn kake etter kake og pizza og hamburgere, mener jeg at det er mishandling. Du gjør dette mot ditt eget barn ved å gi dem dårlig mat å la dem bli overvektige. Barnet vet jo ikke at dette er feil og de kommer til å bli mobbet på skolen og få helseproblemer som kommer som følge av overvekt.

Nå håper Anna Anka at hennes nye treningsprogram vil inspirere folk til å oppnå god helse på rett måte.


- Det er så mange feiloppfatninger om hvordan man skal trene og være. Det finnes et tusentalls diettbøker. Så folk blir forvirret og forstår ikke hva som er rett og feil. Og den raske løsningen som alle vil ha finnes ikke, men det er en livsstil som man må lære seg å leve med, forteller Anna Anka til Seher.no.

«Anna Anka søker assistent» sendes på TV3 mandager klokken 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det er klart han ble sugen

Se videointervjuet med Anna Anka her:[obj:media:8790]