FIKK JA: Clayton giftet seg med brasilianske Mariana Teixeira De Carvalho i Dublin på onsdag. Foto: Mark Doyle / Splash News/ All Over Press
FIKK JA: Clayton giftet seg med brasilianske Mariana Teixeira De Carvalho i Dublin på onsdag. Foto: Mark Doyle / Splash News/ All Over PressVis mer

U2-stjerne giftet seg med modellkjæresten

Men Bono stilte ikke opp i bryllupet.

SEOGHØR.NO: Bassist i den irske supergruppa U2, Adam Clayton (53), giftet seg med sin brasilianske modellkjæreste, Mariana Teixeira De Carvalho, på onsdag. Det melder BBC.

Seremonien fant sted i Dublin.

- Adam er lykkelig over å kunne bekrefte at han har giftet seg med Mariana i Dublin, forteller rockestjernens talsperson til den irske avisen The Independent.

Kun 18 gjester var til stede under vielsen. Blant dem var Claytons bandkolleger, The Edge og Morleigh Steinberg. Vokalist Bono og trommeslager Larry Mullen hadde derimot ikke stilt opp.

Clayton skal ha gått ned på kne og fridd under karneval i Rio de Janeiro i Brasil i februar. BBC skriver at paret nå planlegger å reise til Frankrike til helgen, der mer enn 150 personer av venner og familie vil være med på å feire ekteskapet.

Adam og Mariana har vært sammen i fire år. Clayton var tidligere forlovet med Naomi Campbell.

LES OGSÅ: Her er Bono i Norge