U2 avlyser etter Bono-ulykke

Må trekke seg fra TV-opptredener etter at Bono har skadet seg i sykkelulykke.

STYGT SKADET: U2-vokalist Bono skadet armen i en sykkelulykke i New York søndag, og må opereres for å bli friskmeldt. Dermed måtte bandet avlyse flere opptredener i siste liten. Her er han avbildet i Oslo i 2012. Foto: Stella Pictures
STYGT SKADET: U2-vokalist Bono skadet armen i en sykkelulykke i New York søndag, og må opereres for å bli friskmeldt. Dermed måtte bandet avlyse flere opptredener i siste liten. Her er han avbildet i Oslo i 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det irske popbandet U2 skulle etter planen være gjesteband hos «The Tonight Show» denne uken, men må avlyse opptredenen etter at vokalist Bono (54) er blitt skadet. Det melder ABC.

U2s tre øvrige medlemmer, The Edge, Adam Clayton og Larry Mullen, Jr., har bekreftet avlysningen på bandets hjemmeside.

«Bono har skadet armen på en sykkeltur i Central Park og trenger operasjon for å fikse den. Vi er sikre på at han vil bli helt bra igjen snart, så vi kommer tilbake! Mange takk til Jimmy Fallon (showets programleder, journ.anm) og alle medvirkende i showet for forståelsen», skriver de i uttalelsen.

U2 skulle være med på det populære talkshowet hele uken fra og med mandag, men måtte altså trekke seg sent søndag kveld, skriver ABC.

Bono og resten av bandet hadde nettopp ankommet New York fra London. Der hadde de gjort en nyinnspilling av 80-tallshiten «Do They Know It's Christmas» sammen med andre stjerner som One Direction og Ed Sheeran, til inntekt for kampen mot ebola på det afrikanske kontinent.

LES OGSÅ: Se Madonnas ville bursdagsfest

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer