BARE TØV: - Dette er bare sprøyt og det reneste tøv! Vi er ikke kjent med anmeldelsen, men ettersom dette er et offentlig skiftet bo, så er det bare bobestyrer som kan anmelde, mener Marit Tjessems advokat, Bjørn Hübert Senum. Foto: SCANPIX
BARE TØV: - Dette er bare sprøyt og det reneste tøv! Vi er ikke kjent med anmeldelsen, men ettersom dette er et offentlig skiftet bo, så er det bare bobestyrer som kan anmelde, mener Marit Tjessems advokat, Bjørn Hübert Senum. Foto: SCANPIXVis mer

Tyverianmeldt av egne stesønner

Mette-Marits mor beskyldes for alvorlig underslag.

SEHER.NO: Den bitre arvestriden mellom Marit Tjessem (71) og stesønnene har tatt enda en dramatisk vending. Nå anmeldes kronprinsessens mamma for underslag av kunstmalerier, skriver Se og Hør Weekend.

Flere ganger tidligere har det blitt skrevet om den betente arvestriden mellom Mette-Marits mamma og sønnene etter hennes avdøde ektemann Rolf Berntsen, Trond Berntsen (49) og Nils Otto Bjørhovde (44). For noen uker siden fikk striden, som dreier seg om familiehytta på Søgne i Vest-Agder en foreløpig fredelig utgang etter at de ble enige om et forlik.

Nå har derimot saken tatt en ny, dramatisk vending, etter at sønnene har valgt å politianmelde sin egen stemor. Berntsen og Bjørhovde beskylder nemlig Marit Tjessem for underslag av seks kunstgjenstander fra boet som er under offentlig skifte, skriver Se og Hør Weekend.

- Jeg kan bekrefte at min bror og jeg har politianmeldt Marit Tjessem for underslag av kunstmalerier. Vi har gjennom vår egen advokat henvendt oss til Tjessems advokat for å få utlevert kunsten som tilhører boet. Det er svært beklagelig at vi må gå til dette alvorlige skritt, forteller Trond Berntsen til bladet.

Verdien på de aktuelle verdiene - som man kan se bilde av i fredagens Se og Hør Weekend -er ikke kjent, men det skal dreie seg om malerier og trykk av norske kunstnere av betydelig verdi.

Advokaten til Mette-Marits mor, Bjørn Hübert Senum, avviser blankt de alvorlige beskyldningene overfor Se og Hør Weekend.

Mer om saken kan du lese i Se og Hør Weekend, som er i salg nå.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tisptelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vil dele opp Skaugum!