I SORG: Det går ikke engang an å beskrive det tragiske dødsfallet til vår elskede Exodus. Vi ber nå om at dere respekterer vårt behov for fred til å sørge, og for å hjelpe hverandre gjennom dette, sier Mike Tyson om datterens tragiske bortgang. Foto: All Over Press
I SORG: Det går ikke engang an å beskrive det tragiske dødsfallet til vår elskede Exodus. Vi ber nå om at dere respekterer vårt behov for fred til å sørge, og for å hjelpe hverandre gjennom dette, sier Mike Tyson om datterens tragiske bortgang. Foto: All Over PressVis mer

Tysons datter (4) er død

Den tragiske ulykken fikk katastrofale konsekvenser.

SEHER.NO: Tirsdag ble det kjent at Mike Tysons fire år gamle datter, Exodus (4), kjemper for livet etter en ulykke familiens Phoenix-hjem. Fire-åringen ha blitt funnet av sin syv år gamle bror, hengende med en kabel fra en tredemølle rundt halsen.

Natt til onsdag døde Exodus på sykehuset.

- Vi er svært takknemlige for all støtten vi har fått fra hele verden. Det går ikke engang an å beskrive det tragiske dødsfallet til vår elskede Exodus. Vi ber nå om at dere respekterer vårt behov for fred til å sørge, og for å hjelpe hverandre gjennom dette, sier Mike Tyson selv i en uttalelse, ifølge People.

Det var i starten av denne uka at Exodus ble funnet av sin syv år gamle bror - hengende med en kabel fra en tredemølle rundt halsen.

Gutten varslet jentas mor i et annet rom da han oppdaget det forferdelige som hadde skjedd. Moren ringte umiddelbart 911, og forsøkte gjenopplivning. Den tidligere tungvektmesteren i boksing, Mike Tyson, skal ha vært i Las Vegas da ulykken inntraff, men reiste hjem med én gang han fikk nyheten om datteren.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her kunne det gått skikkelig galt