Tyson tråkket i salaten - igjen

Mike Tyson hørte ikke hele spørsmålet, det endte med innrømmelser om prostituerte.

VEGANER: Mike Tyson er tidligere verdensmester i tungvektsboksin. Men nå er han blitt veganer og skuespiller. I et intervju han hadde sammen med Spike Lee, kom han med litt for mange innrømmelser om fortiden.  Foto: All Over Press
VEGANER: Mike Tyson er tidligere verdensmester i tungvektsboksin. Men nå er han blitt veganer og skuespiller. I et intervju han hadde sammen med Spike Lee, kom han med litt for mange innrømmelser om fortiden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere verdensmester i boksing, Mike Tyson (45) var nylig gjest i frokost-tv programmet Today på NBC. Der spurte programlederen Ann Curry han om det virkelig stemte at muskelbunten var veganer, og hva som var årsaken til forandringen. Noe som førte til et foredrag av bisarre dimensjoner.

- Jeg viftet med det hvite flagget fordi det var altfor mange fengselsceller, for mange søksmål, for mange konkurser, for mange damer, for mange sykdommer. Alt for mye av alt! Jeg ble lei av alt. Hver gang en prostituert kjæreste kom tilbake fra reise, så måtte jeg ligge med henne. Til slutt ville jeg bare leve et helt annet liv. Jeg beklager, men jeg jaktet på prostituerte, sa Tyson, som tydeligvis bare hørte siste del av spørsmålet.


Programlederen ble helt forfjamset over svaret til bokseren.

-Men poenget er at du forandret levemåten?

-Ja absolutt, takk gud for det, sa Tyson

Tyson prøver å bygge opp sin egen skuespillerkarriere, og er blant annet kjent for sin gjesteopptreden i «Hangover»-filmene. Han var gjest sammen med regissøren Spike Lee, som lager musikal om livet til tungvekteren. Etter det merkelige intervjuet, la bare Spike armene sine rundt Tyson med et stort glis og ga han en klem.

Dager før Justin Bieber kom til Norge, hadde han trent med Tyson, og sendt en fotograf på sykehuset etterpå. 

Se det sprø svaret hans i videoen her:Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Charlie Sheen mistet jomfrudommen med en prostituert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer