Tyson takket nei til Bieber

Den tidligere boksestjernen fikk tilbudet alle tenåringsjenter drømmer om.

RUSPROBLEMER: I slutten av august valgte den tidligere bokseren å avsløre den dårlig skjulte hemmeligheten at han slet med store rusproblemer. Foto: All Over Press
RUSPROBLEMER: I slutten av august valgte den tidligere bokseren å avsløre den dårlig skjulte hemmeligheten at han slet med store rusproblemer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   I slutten av august åpnet den tidligere verdensmesteren i boksing Mike Tyson (47) opp om sine store rusproblemer.

- Jeg er en dårlig mann noen ganger. Jeg har gjort mange dumme ting, og håper å bli tilgitt. For å få tilgivelse, så vil jeg å forandre livet mitt. Jeg ønsker leve et annerledes liv nå.

- Jeg vil leve et liv som edru. Jeg vil ikke dø. Jeg er døden nær fordi jeg er alkoholiker, fortalte han under en pressekonferanse i New York, ifølge Daily Mail.

Fikk party-invitasjon

Nå forteller Tyson om tiden etter den offentlig avsløringen. Tyson skal blant annet ha fått en henvendelse av popstjernen Justin Bieber om å delta på en av hans fester.

«Hangover»-stjernen forteller til Contactmusic.com at han var hjemme med familien da en venn ringte og fortalte at Bieber ville snakke med han. Tyson fortalte den unge popstjernen om problemene sine, som da foreslo at Mike skulle hoppe på det første og beste flyet for å møte opp med Bieber i det popstjernen skal ha kalt «Paradis» for å glemme alle problemene.

- Han sa: «Kom deg ut av det, Mike. Dra til flyplassen. Jeg sender et fly», forteller den tidligere bokseren.

Slutt med festingen
- Jeg er gift og har to små barn. Tror du kona mi vil syns det er greit hvis jeg sier: «Hei, jeg skal bare henge litt med Justin Bieber?», sier Tyson til nettstedet.

- Mine dager med festing er over. Mange tror at jeg fremdeles holder på slik som før, men det stemmer ikke. Jeg har disse to utrolig vakre barna og de er fantastiske, fortsetter «Hangover»-stjernen.

47-åringens kamp mot alkohol og narkotika har blitt godt dokumentert opp gjennom årene, og Tyson har vært inn og ut av rehab tre ganger. Han har også innrømmet at rett før datteren hans Exodus døde i en forferdelig ulykke i 2009, vurderte han å ta sitt eget liv.

Nå håper derimot bokselegenden at åpenheten hans vil hjelpe ham til å komme på rett vei igjen. 
 
LES OGSÅ:  - Jeg er alkoholiker, og døden nær 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer