ARRESTERT: Med et lite smil om munnen og håndjern på hendene ble Mike Tyson kjørt bort fra flyplassen i Los Angeles i denne politibilen etter et slagsmål med en fotograf.  Foto: All Over Press
ARRESTERT: Med et lite smil om munnen og håndjern på hendene ble Mike Tyson kjørt bort fra flyplassen i Los Angeles i denne politibilen etter et slagsmål med en fotograf. Foto: All Over PressVis mer

Tyson gliste på vei til fengsel

Her blir Mike Tyson kjørt i arresten etter en blodig slåsskamp.

SEHER.NO: Mike Tyson (43) ble onsdag arrestert på flyplassen i Los Angeles, LAX, etter et slagsmål med en paparazzifotograf.

Tyson skal ha vært på vei til Las Vegas med sin kone Lakiha Spicer (32) og deres ti måneder gamle baby, da kjendisfotografen begynte å ta bilder av ham på United Airlines terminal. Det ble en blodig affære.

- De to mennene begynte å dytte på hverandre, og angivelig skal Tyson ha slått fotografen i ansiktet så han gikk i bakken. Fotografen fikk en flenge i ansiktet og ble sendt til sykehus, sier politibetjent Jim Holcomb til People.

Ifølge TMZ skal fotografen ha blødd kraftig da han forsøkte å komme seg unna den tidligere tungvektsbokseren.

Tyson ble att med i arresten, men slapp ut seinere på kvelden etter å ha betalt en kausjon på 115.000 kroner.

- Mr. Tyson gjorde absolutt ingenting galt. Han var offeret i denne saken, sier Tysons advokat Richard Schonfeld.

Spørsmålet nå er om Tyson må tilbringe lenger tid i fengsel. Han ble nemlig i november 2007 dømt til tre års prøvetid for narkotikabesittelse, og for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Hvis han blir dømt for slaget på LAX, risikerer han dermed langt lengre fengselsstraff en han normalt ville fått.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Giftet seg to uker etter datterens død