Tyra narret publikum

Sjokkerte tilskuere gispet da supermodellen fikk et falskt rabiesanfall...

NARRET PUBLIKUM: Tyra Banks sjokkerte publikum på fredag da hun narret alle til å tro at hun fikk et anfall av rabies under opptakene til «The Tyra Banks Show»
NARRET PUBLIKUM: Tyra Banks sjokkerte publikum på fredag da hun narret alle til å tro at hun fikk et anfall av rabies under opptakene til «The Tyra Banks Show» Vis mer
Se Tyra narre publikum til å tro hun har et rabiesanfall nederst i saken!

SEHER.NO:  Supermodellen og talkshow-verten Tyra Banks (36) sjokkerte publikum på fredag da hun narret alle til å tro at hun fikk et anfall av rabies under opptakene til «The Tyra Banks Show»

Banks entret scenen og forklarte hvordan hun hadde blitt bitt av en hund, som var infisert av rabies, og at hun ikke følte seg helt bra.

- Jeg føler meg ikke helt 100 prosent i dag. Jeg føler meg virkelig ikke topp. En dum hund bet meg. Jeg måtte haste av sted til sykehuset for å bli testet av leger. De fant ut at hunden hadde fått rabies, og jeg måtte ta en sprøyte. Jeg føler meg litt rar, men ok, sier Banks.

Når ingen ser putter hun en pille i munnen som får spyttet til å skumme. Da hun snur seg til publikum igjen, begynner spytt å skumme rundt munnen hennes, og hun faller i bakken.

Alle i publikum var svært sjokkerte, men ingen gikk frem for å hjelpe Tyra. Programlederen innrømmet etter hendelsen at hun ble fornærmet over at ingen stormet frem for å hjelpe henne.

- Hvorfor var det ingen som hjalp meg?

Rabies, også kalt hundegalskap, er en infeksjon av rabiesvirus. Viruset kan overføres til mennesker på flere måter, men som ofte skjer det via spytt ved bitt fra en smitteoverførende hund. Sykdommer har symptomer ved uro, angstanfall, krampeanfall og ofte perioder med voldsom og aggressiv oppførsel. Ubehandlet rabies er alltid dødelig.

- Nå er det på tide at noen finner Fru Banks en ny hobby, skriver PopCrunch.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Slik ble Tyra 14 kilo lettere!