SLANK: Tyra Banks har slanket seg nesten 14 kilo, og fått tilbake supermodellkroppen sin. På bildet til venstre er hun avbildet i New York denne uken, på bildet til høyre er hun avbildet i november i fjor.  Foto: All over press
SLANK: Tyra Banks har slanket seg nesten 14 kilo, og fått tilbake supermodellkroppen sin. På bildet til venstre er hun avbildet i New York denne uken, på bildet til høyre er hun avbildet i november i fjor. Foto: All over pressVis mer

Tyra har fått kroppen tilbake

Supermodellen har slanket seg nesten 14 kg.

SEHER.NO: Tyra Banks (35) har tidligere gått ut og sagt at hun nektet å slanke seg. Sjefene hennes ønsket at hun skulle slanke seg for å beholde tv-seerne, men programlederen selv trivdes godt med de ekstra kiloene. Nå har hun visst ombestemt seg.

For to år siden ble den tidligere "Victoria's Secret"-modellen kritiser for å ha lagt på seg 14 kilo, og dermed mistet sin slanke supermodellkropp. Nå har hun slanket seg betraktelig.

Tyra, som tidligere brukte klesstørrelse 40-42, har nå slanket seg ned til en størrelse 34. Og er tilbake med den formfulle, men slanke figuren som først gjorde henne kjent.

- Etter to år med kritikk for vektøkning, føles dette fantastisk! Sa Tyra da hun nylig var på en photoshoot i New York, for å vise frem den nye figuren sin.

- Jeg holdt meg stor i to år, etter jeg hadde blitt sterkt kritisert. Jeg opprettholdt vekten med is, og salat med masse dressing og baconbiter.

Tyra har nå byttet ut bacon-bitene og iskremen med en sunn diett, og et hardt treningsopplegg.

- Jeg føler meg mer komfortabel når jeg er tynn. Jeg sover bedre, jeg snorker mindre, jeg får mindre belastning når jeg trener, og armene mine ser bedre ut, sier modellen til Daily Mail.

"Top Model"-programlederen forteller nå at hun var fornøyd med seg selv da hun var større, og at hun ikke ble opprørt av kritikken. Men hun sier at hun ble lei seg på grunn av alle jentene som ser opp til henne.

- Jenter sa til meg: "Jeg ser opp til deg, fordi du ikke er like tynn som alle andre. Jeg synes du er vakker". Så når folk kritiserer meg for kroppen min, hva får dette disse jentene til å føle?

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Første frodige Top Model