Tyra er en bankers

Det er ikke mye som har forandret seg på modellen på ti år ...

FORSIDE: En 23 år gammel Tyra Banks (t.v) prydet forsiden av Sports Illustrated for ti år siden. Nå gjør hun det samme. Ser du forskjellen? Foto: Faksimile
FORSIDE: En 23 år gammel Tyra Banks (t.v) prydet forsiden av Sports Illustrated for ti år siden. Nå gjør hun det samme. Ser du forskjellen? Foto: Faksimile Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Til ære for USAs Black History Month, stiller nå afroamerikanske Tyra Banks opp på forsiden av Sports Illustrated - og det gjør hun iført nøyaktig den samme bikinien som for ti år siden!

Reaksjonene lar selvsagt ikke vente på seg.

- Dette er bare for å bevise at hun ikke er feit, skriver en blogger, og sikter til all kritikken 33-åringen har fått for å ha lagt på seg et par kilo.

LES MER: For feit for eget TV-show

- Hun ser like fantastisk ut nå som hun gjorde for ti år siden, skriver en annen.

Hva syns du? Stem til høyre!

Dette skjer kun kort tid etter at stjernekollega Beyoncé Knowles (25) stiller opp på forsiden av samme magasin, noe som har fått afroamerikanske kvinner til å juble.

- Det er ikke så altfor ofte at våre medsøstre pryder forsiden, skrives det på Brownsista.com.

SE BILDENE: Babes i bikini, før og nå

- Noen modeller er ganske flatbrystede, slik at de kan løpe rundt uten at ting beveger på seg. Jeg kan ikke det. Sorte kvinner har ikke de samme problemene som hvite kvinner. Vi er stolte av kroppene våre!

Det har du også all grunn til å være, Tyra.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer