Tyra delte første bildet av sønnen

Tyra Banks og hennes norske kjæreste Erik Asla viste frem sønnen York for første gang.

LYKKELIGE FORELDRE: I slutten av januar ble Tyra Banks og norske Erik Asla foreldre for første gang.  Foto: All Access Photo / Splash News/ All Over Press
LYKKELIGE FORELDRE: I slutten av januar ble Tyra Banks og norske Erik Asla foreldre for første gang. Foto: All Access Photo / Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I slutten av januar ble Tyra Banks (42) og fotografkjæresten Erik Asla (51) foreldre for første gang. Babyen, som har fått navnet York, kom som en overraskende på mange og ble født ved hjelp av surrogat.

Nå har supermodellen delt det første bildet av sønnen. På Instagram deler Tyra et bilde der hun holder babyen som er pakket inn i et babyteppe.

- Dette er den lykkeligste valentinsdagen i mitt liv. Pappa Erik Asla og jeg sender deg masse kjærlighet, skriver hun under bildet.

Asla har delt det samme bildet og skriver:

- Mor og sønn.

This is the Happiest Valentine's Day of my life. York, Daddy @erikasla and I send you so much love.

Et bilde publisert av Tyra Banks (@tyrabanks)

Slet med å bli gravid

Banks har tidligere fortalt at hun lenge slet med å bli gravid og at paret forsøkte prøverørsbehandling. Til slutt kom lille York til verden ved hjelp av en surrogatmor.

- Vi er så glade for vår nye lille bunt av glede. Veien til dit vi er i dag har ikke vært en lett prosess, som vi tidligere har delt. Men det var et sterkt vakkert lys i enden av tunnelen for meg og hans far, Erik, sa hun til People.com.

- Alt er topp. Jeg er super duper astronomisk happy, sa Erik, som kommer fra Drammen, til Se og Hør etter fødselen.

FORELSKET SEG PÅ JOBB: Det var i 2013, da Erik jobbet som dommer og fotograf i norske «Top Model», at han traff moren til sin nyfødte sønn.
FORELSKET SEG PÅ JOBB: Det var i 2013, da Erik jobbet som dommer og fotograf i norske «Top Model», at han traff moren til sin nyfødte sønn. Vis mer

Avslørte babynyhet på Instagram

Det var Tyra selv som avslørte nyheten om at hun skal bli mamma, da hun la ut et bilde av en liten babylue på Instagram.

- Den beste beste gaven vi har jobbet og bedt så hardt for er endelig her. Han har mine fingre og store øyne, og pappa Eriks munn og hake. Vi takker engelen av en kvinne som har båret frem mirakelgutten vår, og ber for alle som kjemper for å oppnå den samme gleden. Velkommen til verden, York Bank Asla, delte Banks med sine 3,7 millioner følgere på Instagram.

 

Tyra Banks, som både var programleder og hjernen bak TV-suksessen «America's Next Top Model», traff Erik Asla da han jobbet som dommer og fotograf i sesong åtte av norske «Top Model» - som ble spilt inn i Los Angeles.

LES OGSÅ: Tyra Banks og norske Erik ble foreldre i hemmelighet