ELSKER Å VÆRE MAMMA: På den amerikanske morsdagen denne helgen, viste Tyra Banks stolt frem sin lille sønn på Instagram. Også dagen før morsdagen fortalte hun hvor mye merkedagen betydde for henne: «I morgen er min første morsdag som mamma. Wow» skrev hun på Instagram lørdag.  Foto: Splash News
ELSKER Å VÆRE MAMMA: På den amerikanske morsdagen denne helgen, viste Tyra Banks stolt frem sin lille sønn på Instagram. Også dagen før morsdagen fortalte hun hvor mye merkedagen betydde for henne: «I morgen er min første morsdag som mamma. Wow» skrev hun på Instagram lørdag. Foto: Splash NewsVis mer

Tyra Banks viste frem babyen

Supermodellen, som har er sønn med norske Erik Asla, overrasket fansen på morsdagen.

SEOGHØR.NO: Søndag 8. mai feiret mødre i USA morsdagen, og en rekke kjendiser benyttet anledningen til å dele personlige familiebilder på sosiale medier.

Blant dem som var svært begeistret over å kunne feire sin aller første morsdag, var supermodell Tyra Banks (42).

«America's Next Top Model»-programlederen har tidligere fortalt at drømmen om å bli mor lot vente på seg, og lykken var stor da hun og den norske fotografen Erik Asla (51) i januar fikk en sønn via en surrogatmor.

Og i helgen delte Tyra Banks et søtt bilde med Instagram-følgerne sine, der hun står med sønnen York i armene. Hennes egen mor, Carolyn London-Johnson, står ved siden av henne og beundrer barnebarnet.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg hører «Gratulerer med morsdagen» og kan ikke tro hvor heldig jeg er! Av alle de moteriktige «hattene» jeg bruker, er rollen som mor den jeg elsker høyest. God morsdag fra meg og min mamma til alle verdens vidunderlige kvinner! skriver Tyra gledesstrålende til bildet. 

Det koselige bildet har i skrivende stund høstet over 130 000 likes, mens en lang rekke følgere har skrevet hyggelige gratulasjoner i kommentarfeltet.

Overlykkelig som mor

Senere på dagen delte 42-åringen nok et bilde av seg selv med sønnen i armene. På Instagram-bildet sitter ettbarnsmoren i sengen med sønnen sin på brystet.

Også i teksten til det bildet kommer Tyra inn på lykken ved å være mor:

- Mens jeg ligger i sengen og holder min dyrebare bylt, må jeg si at min første morsdag var temmelig fantastisk. Jeg håper din dag var super, uavhengig av om du er mor eller ikke. Ok... natta, skriver den ikoniske supermodellen.

Saken fortsetter nedenfor.

At årets morsdag er ekstra betydningsfull for Tyra, er kanskje ikke så rart. Lørdag gav hun uttrykk for at hun gledet seg stort til merkedagen på Instagram:

- I morgen er min første morsdag som mamma. Wow, skrev hun da.

I en årrekke ønsket Tyra å få barn, men tiden viste at hun slet med å unnfange. Til slutt ble løsningen altså en surrogatmor.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE FORELDRE: Tyra Banks og Erik Asla har i år markert sin første Valentinsdag og sin første morsdag som foreldre. Her er paret sammen i West Hollywood i desember 2015.  Foto: Splash News
LYKKELIGE FORELDRE: Tyra Banks og Erik Asla har i år markert sin første Valentinsdag og sin første morsdag som foreldre. Her er paret sammen i West Hollywood i desember 2015. Foto: Splash News Vis mer

Elsker familielivet med norske Erik

Dette er ikke første gang Tyra Banks viser frem sin etterlengtede sønn på Instagram. I anledning Valentinsdagen den 14. februar, delte hun et vakkert portrett av henne og lille York med følgerne sine.

- Dette er den lykkeligste valentinsdagen i mitt liv. Pappa Erik Asla og jeg sender deg masse kjærlighet, skrev TV-profilen til bildet den gang.

Formodentlig er det Tyras norske samboer, som er profesjonell fotograf, som har tatt bildet. Erik Asla har også publisert portrettet på sin Instagram-profil. Etter at han ble pappa, kom Asla med følgende uttalelse til Seoghør.no:

- Alt er topp. Super duper astronomisk happy, fortalte han stolt til Seoghør.no i januar.

Mother and Son.

Et bilde publisert av Erik Asla (@erikasla)

Saken fortsetter nedenfor.

Tyra Banks ble først koblet til Erik Asla, som er fra Drammen, i 2013. Supermodellen og den norske stjernefotografen, som møttes på innspillingssettet til «Top Model», bekreftet forholdet sitt i januar 2014.

I starten holdt turtelduene en lav profil, men sommeren 2014 lettet Erik Asla på sløret om sin berømte kjæreste i et intervju med Dagbladet Magasinet.

- Det som imponerer meg med henne er hennes medmenneskelighet, driv, og hvor ekte hun er. Hun har tusen prosjekter på gang, og vil skape ting hele tiden, hun er en utømmelig energikilde og veldig inspirerende, fortalte Asla til avisen den gang. 

Saken fortsetter under bildet.

ROLLEMODELL: Tyra Banks har gjort stor suksess som modell for blant annet Sports Illustrated og Victorias Secret, og i «Americas Next Top Model» har hun fremmet modeller med særpreg. Her på catwalken i Cannes i år 2000. Foto: AP
ROLLEMODELL: Tyra Banks har gjort stor suksess som modell for blant annet Sports Illustrated og Victorias Secret, og i «Americas Next Top Model» har hun fremmet modeller med særpreg. Her på catwalken i Cannes i år 2000. Foto: AP Vis mer

Før jul delte Tyra Banks dessuten et søtt bilde kjærestebilde med sine over fire millioner Instagram-følgere.

Everyone deserves to be loved like this.

Et bilde publisert av Tyra Banks (@tyrabanks)

- Alle fortjener å bli elsket som dette, skrev hun til bildet, der hun omfavner Erik Asla mens begge smiler mot kamera.

LES OGSÅ: Fikk bleier i gave av tante Pippa

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.