Tyra Banks skryter av sin norske kjæreste

Hollywood-stjernen er hodestups forelsket!

LYKKELIGE: Tidligere denne måneden kom Tyra Banks og Erik Asla hånd i hånd da de var på vei til en privat fest i West Hollywood sammen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Tidligere denne måneden kom Tyra Banks og Erik Asla hånd i hånd da de var på vei til en privat fest i West Hollywood sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2013 ble det kjent at den pensjonerte supermodellen Tyra Banks (42) var kjæreste med nordmannen Erik Asla (51).

Asla, som kommer fra Drammen, har bodd en årrekke i Los Angeles hvor han er en anerkjent fotograf.

Calvin Klein og Saks Fifth Avenue er blant klientene hans, og arbeidet hans har vært å se i store internasjonale moteblader som Bazaar, ELLE, Marie-Claire, Vogue og Vanity Fair.

Den travle entreprenøren Banks, som både er programleder og hjernen bak TV-suksessen «America's Next Top Model», traff Erik da han jobbet som dommer og fotograf i sesong åtte av norske «Top Model» - som ble spilt inn i Los Angeles.

- Ja, jeg har fått med meg oppstyret. Jeg har ikke veldig lyst til å kommentere noe - utover det at vi er gode venner og har datet en stund, fortalte han til Seoghør.no i fjor sommer.

Paret har holdt en lav profil i media, men onsdag postet Tyra et koselig bilde av seg selv og sin kjekke kjæreste på Instagram, hvor hun har 3,5 millioner følgere, med følgende tekst:

- Alle fortjener å bli elsket slik som dette.

Everyone deserves to be loved like this.

A photo posted by Tyra Banks (@tyrabanks) on

 

Drømmer om barn

I høst tok turtelduene forholdet et skritt videre og flyttet sammen, og kort tid etterpå avslørte Tyra at hun går til prøverørsbehandling for å bli gravid.

- Fra jeg var 24 år gammel sa jeg hvert år: «Jeg skal få barn om tre år». Det fortsatte jeg å si, igjen og igjen. Forretningene mine er veldig gründer-baserte, jeg er ikke til «leie», så jeg må gjøre alt selv, fortalte hun til People, og la til:

- Jeg prøvde stadig å finne tid til at barn kunne bli aktuelt. Jeg håper fortsatt. Jeg ønsker meg ikke bare ett barn, jeg vil ha en skokk! Og jeg vil være den typen mor som barnet mitt kan søke til om alt mulig.

Til Dagbladet Magasinet har Erik Asla beskrevet kjæresten på følgende måte:

- Det som imponerer meg med henne er hennes medmenneskelighet, driv, og hvor ekte hun er. Hun har tusen prosjekter på gang, og vil skape ting hele tiden, hun er en utømmelig energikilde og veldig inspirerende.

MØTTES PÅ JOBB: Da samarbeidet i "Top Model" var over fortsatte paret med sine "forretningsmiddager", og snart skjønte de at det var noe mer mellom dem. Foto: All Over Press
MØTTES PÅ JOBB: Da samarbeidet i "Top Model" var over fortsatte paret med sine "forretningsmiddager", og snart skjønte de at det var noe mer mellom dem. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Aldri mer «America's Next Top Model» for Tyra Banks

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer