Tyra Banks og norske Erik ble foreldre i hemmelighet

- Vi takker engelen av en kvinne som har båret frem mirakelgutten vår.

NYBAKTE FORELDRE: - Alle fortjener å bli elsket slik som dette, skrev Tyra Banks under dette koselige bildet av seg selv og kjæresten Erik Asla for en måned siden. Foto: Tyra Banks/Instagram
NYBAKTE FORELDRE: - Alle fortjener å bli elsket slik som dette, skrev Tyra Banks under dette koselige bildet av seg selv og kjæresten Erik Asla for en måned siden. Foto: Tyra Banks/Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Sommeren for tre år siden kom nyheten om at den tidligere supermodellen Tyra Banks (42) hadde blitt kjæreste med den anerkjente norske fotografen, Erik Asla (51).

Natt til torsdag (norsk tid) avslører det lykkelige paret at de har blitt foreldre til en liten gutt via surrogatmor.

- Vi er så glade for vår nye lille bunt av glede. Veien til dit vi er i dag har ikke vært en lett prosess, som vi tidligere har delt. Men det var et sterkt vakkert lys i enden av tunnelen for meg og hans far, Erik, forteller hun til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK EN SØNN: Asla har bodd og jobbet som fotograf i Los Angeles en årrekke. Calvin Klein og Saks Fifth Avenue er blant klientene hans, og arbeidet hans har vært å se i store internasjonale moteblader som Bazaar, ELLE, Marie-Claire, Vogue og Vanity Fair.  Foto: Splash News
FIKK EN SØNN: Asla har bodd og jobbet som fotograf i Los Angeles en årrekke. Calvin Klein og Saks Fifth Avenue er blant klientene hans, og arbeidet hans har vært å se i store internasjonale moteblader som Bazaar, ELLE, Marie-Claire, Vogue og Vanity Fair. Foto: Splash News Vis mer

Møttes på jobb

I september åpnet nemlig Banks seg om at hun slet med å bli gravid og derfor gikk til prøverørsbehandling.

- Når jeg kikker inn i min sønns vakre øyne, så tenker jeg på alle menneskene som sliter med fruktbarheten eller det å bære frem et barn, og jeg fortsetter å be for dem hver eneste dag. Mine håp og drømmer er fylt med gode ønsker om at de får kjenne hvordan min lille skatt, York Banks Asla, føles som i armene, fortsetter hun til nettstedet.

Begge de nybakte foreldrene har også delt den gledelige nyheten med følgerene sine på Instagram - sammen med dette bildet:

 

- Å være vitne til begynnelsen av livet er muligens livets største gave, skriver den stolte pappaen, som kommer fra Drammen, på sin profil.

«America's Next Top Model»-gründeren retter en spesiell takk til kvinnen som var sønnens surrogat.

- Den beste beste gaven vi har jobbet og bedt så hardt for er endelig her. Han har mine fingre og store øyne, og pappa Eriks munn og hake. Vi takker engelen av en kvinne som har båret frem mirakelgutten vår, og ber for alle som kjemper for å oppnå den samme gleden. Velkommen til verden, York Bank Asla.

Tyra Banks, som både var programleder og hjernen bak TV-suksessen «America's Next Top Model», traff Erik Asla da han jobbet som dommer og fotograf i sesong åtte av norske «Top Model» - som ble spilt inn i Los Angeles.

LES OGSÅ: Aldri mer «America's Next Top Model» for Tyra Banks