Tyra Banks går til prøverørs-behandling for å bli gravid

- Da jeg fylte 40, var dét at jeg ikke har barn det eneste jeg var misfornøyd med, sier supermodellen, som nylig ble samboer med norske Erik Asla.

INDERLIG ØNSKE OM BARN: Supermodell, TV-personlighet og gründer Tyra Banks har oppnådd svært mye, men ønsker desperat å bli mamma. 41-åringen har forsøkt å bli gravid ved hjelp av prøverørsbefruktning. Foto: SipaUSA
INDERLIG ØNSKE OM BARN: Supermodell, TV-personlighet og gründer Tyra Banks har oppnådd svært mye, men ønsker desperat å bli mamma. 41-åringen har forsøkt å bli gravid ved hjelp av prøverørsbefruktning. Foto: SipaUSA Vis mer

SEOGHØR.NO: Tyra Banks (41) har hatt en fantastisk karriere som modell, programleder og gründer.

Den travle entreprenøren, som er hjernen bak TV-suksessen «America's Next Top Model», har imidlertid én spesiell drøm som ikke er blitt oppfylt.

- Da jeg fylte 40, var dét at jeg ikke har barn det eneste jeg var misfornøyd med. Jeg tenker sånn: «søren, klokka tikker», sier Banks til People.

Den pensjonerte supermodellen, som nylig ble samboer med sin norske fotografkjæreste Erik Asla (50), røper at hun har gjennomgått prøverørsbehandling i et forsøk på å bli gravid.

- Jeg har hatt noen mindre gode øyeblikk med det, veldig traumatiske øyeblikk faktisk. Det blir vanskeligere ettersom man blir eldre. Det er ikke noe som skjer av seg selv, sier hun åpenhjertig om befruktningsforsøkene.

Saken fortsetter under bildene.

MODELLKARRIERE: Tyra Banks var i mange år en svært ettertraktet modell og figurerte blant annet som en av «englene» til Victorias Secret. Her er hun på catwalken for undertøysmerket i 1998 (t.v) og 2005 (t.h), samt backstage med kollega Heidi Klum i 2003.  Foto: NTB Scanpix
MODELLKARRIERE: Tyra Banks var i mange år en svært ettertraktet modell og figurerte blant annet som en av «englene» til Victorias Secret. Her er hun på catwalken for undertøysmerket i 1998 (t.v) og 2005 (t.h), samt backstage med kollega Heidi Klum i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For travel til å få barn

Tyra Banks forteller at den hektiske karrieren bidro til at hun stadig utsatte å stifte familie.

- Fra jeg var 24 år gammel sa jeg hvert år: «jeg skal få barn om tre år». Det fortsatte jeg å si, igjen og igjen. Forretningene mine er veldig gründer-baserte, jeg er ikke til «leie», så jeg må gjøre alt selv. Jeg prøvde stadig å finne tid til at barn kunne bli aktuelt, sier 41-åringen til People.

VIL STIFTE FAMILIE?: Tyra Banks har vært sammen med den norske stjernefotografen Erik Asla i et par år. Det er mulig at de to blir foreldre sammen i fremtiden.  Foto: Splash News
VIL STIFTE FAMILIE?: Tyra Banks har vært sammen med den norske stjernefotografen Erik Asla i et par år. Det er mulig at de to blir foreldre sammen i fremtiden. Foto: Splash News Vis mer

Med tårer i øynene legger hun til at da hun bare bestemte seg for å satse på familie uansett, viste det seg å ikke være så lett. Foreløpig er hun likevel optimistisk:

- Jeg håper fortsatt. Jeg ønsker meg ikke bare ett barn, jeg vil ha en skokk! Og jeg vil være den typen mor som barnet mitt kan søke til om alt mulig, forteller hun til People.

Allerede for tre år siden uttrykte Tyra Banks et sterkt ønske om å få barn, dengang under et besøk på «The Steve Harvey Show».

- Jeg er virkelig klar for å få noen barn nå. Jeg vil ha babyer! Eggcellene mine kommer til å være hardtkokte, stekt eller eggerøre der inne, så det er på tide å få de eggene i gang, uttalte hun spøkefullt til programleder Steve Harvey.

LES OGSÅ: - De holder på med hverandre