<strong>PAR I HJERTER:</strong> Tyra Banks og kjæresten Erik Asla fotografert på vei til en sommerfest i Brentwood, California i midten av august. Det profilerte paret er nå blitt samboere.  Foto: Splash News
PAR I HJERTER: Tyra Banks og kjæresten Erik Asla fotografert på vei til en sommerfest i Brentwood, California i midten av august. Det profilerte paret er nå blitt samboere. Foto: Splash News Vis mer

Tyra Banks er blitt samboer med norske Erik

Stjernefotograf Erik Asla og den berømte supermodellen har tatt forholdet ett skritt videre.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2013 ble Tyra Banks (41) først koblet til Erik Asla (50).

Supermodellen og den norske stjernefotografen, som møttes på innspillingssettet til «Top Model», bekreftet forholdet sitt i januar i fjor.

Tyra har i mange år vært programleder for den amerikanske versjonen av den populære realitykonkurransen, mens Erik i 2013 var med som meddommer og fotograf i TV3s norske versjon.

Nå bekrefter Asla, som gjør suksess som motefotograf i Los Angeles, at de to har tatt forholdet et skritt videre og blitt samboere.

Det forteller han på bloggen til Vanessa Rudjord.

I den norske bloggerens faste spalte «Mote & Sex», stiller Rudjord også stjernefotografen flere personlige spørsmål.

- Verdens mest sexy kvinne?

- Min kjæreste. Selvfølgelig, understreker Erik Asla om sin berømte samboer.

Saken fortsetter under bildene.

<strong>LYKKELIGE:</strong> Stjernefotograf Erik Asla og supermodell Tyra Banks holder en relativt lav offentlig profil. Her er paret på møbelshopping (midten) og på vei fra et veldedighetsarrangement (t.h) i New York i sommer.  Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Stjernefotograf Erik Asla og supermodell Tyra Banks holder en relativt lav offentlig profil. Her er paret på møbelshopping (midten) og på vei fra et veldedighetsarrangement (t.h) i New York i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Imponerende driv

I 2014 sa Erik følgende om sin berømte kjæreste til Seoghør.no:

- Ja, jeg har fått med meg oppstyret. Jeg har ikke veldig lyst til å kommentere noe - utover det at vi er gode venner og har datet en stund.

Til Dagbladet Magasinet har han beskrevet kjæresten på følgende måte:

- Det som imponerer meg med henne er hennes medmenneskelighet, driv, og hvor ekte hun er. Hun har tusen prosjekter på gang, og vil skape ting hele tiden, hun er en utømmelig energikilde og veldig inspirerende, sa Erik Asla til avisen dengang.

<strong>BLE STJERNE:</strong> Tyra Banks så potensialet i Chantelle Brown-Young da hun oppdaget 21-åringen på Instagram. Etter å ha deltatt i «Americas Next Top Model» har Chantelle, som er diagnostisert med vitiligo, blant annet vært på catwalken for Desigual under New York Fashion Week.  Foto: Polaris
BLE STJERNE: Tyra Banks så potensialet i Chantelle Brown-Young da hun oppdaget 21-åringen på Instagram. Etter å ha deltatt i «Americas Next Top Model» har Chantelle, som er diagnostisert med vitiligo, blant annet vært på catwalken for Desigual under New York Fashion Week. Foto: Polaris Vis mer

Engasjementet til Tyra Banks er blitt tydelig ved flere anledninger. I sommer raste hun mot slankepresset i modellbransjen på Instagram, og tok et oppgjør med den såkalte «sminkefrie» trenden på sosiale medier.

Elsker modeller med egenart

41-åringen er dessuten opptatt av å dyrke frem egenarten til unge modeller.

I fjor trykket hun den kanadiske modellen Chantelle Brown-Young (21) - som lider av hudsykdommen vitiligo - til sitt bryst og fikk henne med som deltaker i «America's Next Top Model».

- Jeg hadde bare jobbet som modell i et år kanskje før hun oppdaget meg, så jeg var ganske fersk.

- Det at hun så gjerne ville ha meg med i programmet vil følge meg resten av livet, sa Brown-Young om Tyra Banks til People i fjor.

LES OGSÅ: - Flaut å være sexy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer