Tyr til svært ekstrem vann-diett

- Hun var ikke overvektig...

EKSTREMT: Kylie drikker kun vann og spiser ett eneste kalorifattig måltid om dagen. Foto: All Over Press
EKSTREMT: Kylie drikker kun vann og spiser ett eneste kalorifattig måltid om dagen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Sangstjernen Kylie Minogue går for tiden gjennom en oppsiktsvekkende vann-diett. Det skriver britiske Daily Mail.

En kilde nær den australske sangeren forteller at den ekstreme dietten har fått 42-åringen til å gå ned en klesstørrelse. Det var også målet hennes før hun deltok i en rekke TV-opptredener på amerikansk fjernsyn.

Dietten går ut på at superstjernen ikke får i seg noe annet enn vann tilsatt litt ferskpresset sitron eller lime, i tillegg til kun ett lavkalori-måltid i løpet av dagen.

- Hun var ikke overvektig fra før, men hun pleier å gjøre sånt som dette før hun skal delta på store TV-show eller fotoshoot, forteller en venn av stjernen til Heat Magazine.

Under Kylies USA-besøk hadde hun på seg en rekke bittesmå kjoler og skal angivelig ha sett fantastisk ut.

- Når hun har lyst på noe godt under dietten, fryser hun ned sitronvannet til isbiter, sånn at det føles som hun spiser en sunn, frossen kjærlighet på pinne.

Mange undrer seg over hvordan Minogue klarer å komme seg gjennom sin svært hektiske timeplan, når hun ikke får i seg noe særlig med næring. Etter at stjernen deltok på «Dancing With The Stars» og «The Tonight Show With Jay Leno», fløy hun direkte til Paris der hun fremførte sin nye singel. Nå bærer det til London, der Kylie skal gjeste «X Factor».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå kan du sove i Kylies seng